AK Parti İzmir İl Teşkilatı'nda Kongre Süreci

AK Parti İzmir İl Başkanı Aydın Şengül, İzmir'deki 30 ilçenin 14'ünde mevcut başkanlarla devam edeceklerini bildirdi.

Şengül, yaptığı yazılı açıklamada, 30 ilçenin 14'ünde mevcut başkanlarla yola devam edeceklerini bu ilçelerin 4'ünde kongrelerin tamamlandığını belirtti.

Kalan 10 ilçede de hızlı bir şekilde kongrelerin yapılacağını bildiren Şengül, "Geri kalan 16 ilçe için çalışmalarımız devam ediyor. Bunlar için temayüller yapıldı, kanaatler alındı, genel merkez ile istişarelerimiz sonucunda her ilçe için 3-4 aday Ankara'ya çağrılarak yapılacak mülakatlarla adaylarımız belirlenecek. Adaylar belirlendikten sonra da kongre takvimlerini açıklayacağız." ifadelerini kullandı.

Şengül, Bergama, Kınık, Beydağ ve Kiraz ilçelerinin kongrelerinin büyük bir coşkuyla tamamlandığını, 9 Mart Cuma günü Bayındır, 10 Mart Cumartesi günü Seferihisar ve Karabağlar, 11 Mart Pazar günü ise Menderes ve Torbalı ilçelerinin kongrelerinin yapılacağını bildirdi.

Kongrelerin 2023 hedeflerine emin adımlarla yürünmesine aracı olacağını belirten Şengül, şunları kaydetti:

"Kongrelerimiz, millet egemenliğinin, millet iradesinin ve millet iktidarının kaynağıdır. Daima milletimizin yanında olmaya, milletimizin dilini konuşmaya, milletimizle olan gönül bağımızı korumaya devam edeceğiz. Şimdiden tüm kongrelerimizin İzmir'imize, ve kıymetli hemşerilerimize hayırlar getirmesini diliyorum. Görev almayanlara, bayrağı başka dava arkadaşlarına devredenlere teşekkür ediyor, yeni görev alanlara da üstün başarılar diliyorum."

Kaynak: AA