Yüksekova'daki Askerlerin Teşekkür Videosu Herkesi Sevindirdi

Yüksekova İlçe Jandarma Komutanlığı’ndaki askerler, kendilerine hediye yollayan AK Parti Yenişehir İlçe Başkanlığı’na çektikleri video ile teşekkür etti.

Yüksekova'daki Askerlerin Teşekkür Videosu Herkesi Sevindirdi
Bursa Yenişehir AK Parti İlçe Başkanlığı ile Yenişehir AK Parti Kadın Kolları Başkanlığı, Hakkari’nin Yüksekova ilçesinde görev yapan Mehmetçiğe ve ilçedeki şehit ailelerine kendi el emekleri ile hediyeler hazırladı. Atkıdan bereye onlarca hediye Yenişehir İlçe Jandarma Komutanlığı yardımıyla Yüksekova İlçe Jandarma Komutanlığı’na ulaştırıldı. Hediyeleri teslim alan askerler, kendileri için örülmüş atkılarla kamera karşısına geçip Yenişehir AK Parti İlçe Başkanlığı ile kadın kollarına teşekkür videosu çekti.

Videoda, “Bizlere göndermiş olduğunuz mektup ve hediyelerle güç veriyorsunuz. Türk milletinin evlatlarını yetiştirmede görevinizi en iyi şekilde yapmaktasınız. Ulu önder Atatürk’ün de dediği gibi, ülkemizi gerçek hedefe, gerçek mutluluğa yetiştirmek için iki orduya ihtiyaç vardır, biri vatanımızı kurtaran asker ordusu diğeri ülkemizin geleceği olan insan ordusudur. Sizleri sevgi ve saygıyla selamlıyoruz” ifadeleri kullanıldı.
Kaynak: İHA