Vali Kalkancı'yu Muhtarlardan Plaket

Adıyaman Valisi Nurullah Naci Kalkancı, Vali Yardımcısı Adem Kaya ve İl Özel İdare Genel Sekreteri Avukat Sami Işık’la birlikte merkez ve köy muhtarlarıyla bir araya gelerek, kırsal kesime yönelik yapılan ve yapılacak çalışmalarla ilgili karşılıklı görüş alışverişinde bulundu.

Vali Kalkancı'yu Muhtarlardan Plaket
Merkez ve Köy Muhtarları Derneğine gelişinde Vali Nurullah Naci Kalkancı’yı Merkez ve Köy Muhtarları Derneği Başkanı Şevket Alagöz ve köy muhtarlarından oluşan 35 kişilik bir heyet karşıladı. Karşılıklı sohbet havasında geçen ziyarette Vali Nurullah Naci Kalkancı, köy muhtarlarının kırsal kesimde karşılaştıkları sorun, sıkıntı ve talepleri tek tek not aldırarak, bunları değerlendirip, gereğini imkanlar ölçüsünde yerine getireceklerini ifade etti.

Son yıllarda KÖYDES Projesi ve İl Özel İdaresi ile Merkez Köylere Hizmet Götürme Birlikleri aracılığıyla köylere yönelik çok önemli yatırımların yapılarak hizmet kalitesinin arttığını dile getiren Vali Nurullah Naci Kalkancı, “Köylerimizi daha yaşanılabilir bir hale getirmek ve vatandaşlarımızın yaşam kalitesini artırmak amacıyla geçen yıl kırsal kesime yönelik 142 Milyon TL halkımızın hizmetine sunulmuştur.

Bu kaynakla birçok köyümüzün alt ve üst yapı gibi çok önemli sorunları çözüme kavuşturulmuştur. Kırsal kesimin sorunlarının çözümü ile geriye kalan eksiklikler ve muhtarlarımızın karşılaştıkları problemleri de önümüzdeki süreçte azaltmış olacağız. Muhtarlarımızla el ele vererek birlik ve beraberlik içerisinde kırsal kesimin sorunlarını çözüme kavuşturmuş olacağız” dedi.

Dernek Başkanı Şevket Alagöz ise, köylerin sorun ve taleplerini aktararak, yapılan hizmetler dolayısıyla tüm köy muhtarları adına Vali Nurullah Naci Kalkancı’ya teşekkür edip, köy muhtarlarına gösterdiği yakın ilgi ve alakadan dolayı bir adet plaket takdim etti.
Kaynak: İHA