Nazilli Belediyesi Yol Hamlelerine Hız Kesmeden Devam Ediyor

AYDIN – Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık, Nazilli Belediyesi tarafından Yeni Mahalle’de yapılan yol çalışmalarının kısa sürede tamamlanıp yolun trafiğe açılacağını ve ilçe genelinde sürdürülen yol hamlelerinin devam edeceğini belirtti.

Nazilli Belediyesi Yol Hamlelerine Hız Kesmeden Devam Ediyor
Yol hamlelerine hız kesmeden devam eden Nazilli Belediyesi, Yeni Mahalle 171 sokakta yol yapım çalışmalarına başladı.

İlçe genelinde yapılan çalışmaları sık sık inceleyen Belediye Başkanı Haldun Haluk Alıcık, 72 metre uzunluk ve 36 metre genişlikteki yolda parke taşı döşeme işleminin kısa sürede tamamlanıp yolun yaya ve araç trafiğine açılacağını belirtti.

Yeni Mahalle 171 sokaktaki asfalt yolun kazınarak parke taşı döşemesinin yapıldığını söyleyen Başkan Alıcık, “Nazilli Belediyesi olarak yol çalışmalarında da kendimizi kanıtladık. İlçemizde tüm mahallelerde çalışmalarımız gerçekleşiyor. Söz verdiğimiz gibi, telefon, internet, doğalgaz ve elektrik altyapısı tamamlanmış tüm mahallelerde elimizden geldiğince hızlı bir şekilde parke taşı döşeme işlemlerini yapıyoruz. Nazillimiz dört bir yandan gelişip büyüyor. Modern ve kullanışlı yolları ile bu gelişimin süreceğine inanıyorum. Bugün Yeni Mahallemizde ekiplerimiz çalışıyor. Çalışmalar kısa sürede tamamlanıp yolumuz kullanıma açılacak. Şimdiden vatandaşlarımıza hayırlı uğurlu olsun” sözlerini kaydetti.

Kaynak: İHA