MHP 12. Olağan Büyük Kurultayı'na Doğru

MHP Gaziantep İl Başkanı Ali Muhittin Taşdoğan, "MHP Gaziantep Teşkilatı olarak bu yürüyüşte Genel Başkanımız Dr. Devlet Bahçeli'yi yalnız bırakmayacağız." dedi.

Partisinin üst kurul delegeleriyle İl Başkanlığında basın toplantısı düzenleyen Taşdoğan, MHP 12. Olağan Büyük Kurultayı'nın 18 Mart 2018 Pazar günü saat 10.00'da Ankara Spor Salonu'nda gerçekleştirileceğini belirtti.

Kurultayın MHP'yi 50'nci yılına, Türkiye Cumhuriyeti'ni 2023 lider ülke Türkiye'sine, yani 100'üncü yılına taşıyacağını kaydeden Taşdoğan, "Bu büyük kurultaya Gaziantep Teşkilatı olarak yoğun bir katılım sağlayacağız. Unutulmasın ki yolumuz açık, önümüz parlak, gelecek ay yıldızlı al bayrağın altındadır. Başbuğ Türkeş'ten teslim aldığı emanetleri büyük titizlik ve hassasiyet örneği göstererek koruyan Türk milliyetçiliğinin lideri Devlet Bahçeli'nin önderliğinde kutlu yürüyüşümüz devam edecektir. MHP Gaziantep Teşkilatı olarak bu yürüyüşte Genel Başkanımız Dr. Devlet Bahçeli'yi yalnız bırakmayacağız. Ankara'da yerimizi alarak partimizin toyuna katılacağız. Tüm üst kurul delegelerimiz eksiksiz ve tam kadro, her zaman liderinin emrinde, yanında, izinde, işaret parmağının gösterdiği yerde ve yönde, yol arkadaşı, dava arkadaşı ve takipçisi olarak devam edecektir." diye konuştu.

Taşdoğan, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nü kutlayarak, "Bilimden sanata, spordan edebiyata, siyasetten ekonomiye kadar hayatın her alanında kadınların tam manasıyla izi görülüp sesi duyulacaksa önce şiddetle mücadele etmek asıl ve öncelikli olmalıdır. Kadınlarımızın muhatap olduğu ve bizleri son derece kaygılandıran insanlık dışı muamelelerin tamamen yok edilmesi için başta siyasi sorumluluk sahipleri olmak üzere herkes üzerine düşeni eksiksiz yerine getirmelidir." değerlendirmesinde bulundu.

Kaynak: AA