İstasyon Mahallesi Sakinleri Başkan Köşker'e Teşekkür Etti

Gebze Belediyesi tarafından hizmete açılan İstasyon Bilim Sanat Merkezi’nde verilen eğitimlere katılan vatandaşlar, kendilerine sunduğu hizmetlerden ötürü Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker’e teşekkür ettiler.

İstasyon Mahallesi Sakinleri Başkan Köşker'e Teşekkür Etti
Gebze Belediyesi tarafından İstasyon Mahallesi’ne kazandırılan Bilim Sanat Merkezi’nde çeşitli branşlarda eğitimlere katılan bölge halkı, kendilerine sunduğu hizmetlerden ötürü Gebze Belediyesi Başkanı Adnan Köşker’e teşekkür etti. Birçok hizmeti bir arada sunan İstasyon Bilim Sanat Merkezi, bünyesinde barındırdığı Anaokulu Üniversitesi, GESMEK kursu, GESMEK Çocuk Kursu, Kütüphanesi, Spor Salonları, diyetisyen hizmeti ve çalışma sınıflarıyla vatandaşların ihtiyaçlarına yanıt veriyor.

İstasyon Mahallesi Muhtarı Mehmet Keskin, mahallede yaşayan vatandaşlar adına Başkan Köşker’e teşekkür ederek, “İstasyon Mahallesi olarak belediyemizin hizmetlerinde oldukça memnunuz. Mahallemize kazandırılan Bilim Sanat Merkezi mahallemizin adeta çehresini değiştirdi. Mahallemize kazandırılan bu hizmet sayesinde ev hanımlarımız, genç kızlarımız boş vakitlerini burada düzenlenen etkinliklere, kurslara katılarak verimli bir şekilde değerlendiriyor. Ayrıca çocuklarımız buradaki kurslara katılıyor ve kütüphanesinden faydalanabiliyorlar. Nezih ve güvenli bir ortamda ders çalışırken ailelerinin de gözleri arkada kalmıyor. Ben şahsım ve mahalle halkı adına böylesine güzel bir hizmeti mahallemize kazandıran Belediye Başkanımız Adnan Köşker’e çok teşekkür ediyorum” dedi.

GESMEK kurslarında verilen eğitimlere katılan Gülseren Yıldız, duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Böyle bir merkez mahallemize kazandırıldığı için çok şanslıyız. Başta Belediye Başkanımız Adnan Köşker ve ekibine çok teşekkür ediyorum Ben GESMEK kursların katılırken kızımda iki senedir bağlama kursuna gidiyor ve bu sene İngilizce kursuna başladı.

Kızım ve ben birlikte kurslara geliyoruz ve verilen eğitimlerden çok memnunuz” diye konuştu.

Kaynak: İHA