İşadamından TSK Güçlendirme Vakfı'na 1 Milyon Bağış

Türk Silahlı Kuvvetlerini (TSK) Güçlendirme Vakfı’na 1 Milyon Türk Lirası nakit para bağışında bulundu.

İşadamından TSK Güçlendirme Vakfı'na 1 Milyon Bağış
Hayırsever işadamı Mustafa Kılıç’a, Vali Özdemir Çakacak ve TSK Güçlendirme Vakfı Genel Müdür Vekili Sadık Piyade tarafından Altın Madalya ve Berat Belgesi takdim edildi. Türk Silahlı Kuvvetleri’nin savaş gücünün artırılmasına katkıda bulunmak üzere milletin maddi ve manevi desteğinin önemine dikkat çeken Vali Çakacak, bağışçı Mustafa Kılıç’a göstermiş olduğu hassasiyetten dolayı teşekkür etti.

Vakfın amacını açıklayan TSK Güçlendirme Vakfı Genel Müdür Vekili Piyade ise, yeni harp sanayi dallarının kurulmasına, milli harp sanayiimizin güçlenip daha çok geliştirilmesi için Türk Silahlı Kuvvetlerine katkı sunmaya çalıştıklarını söyledi.

Genel Müdür Vekili Piyade, “26 Eylül 1987 yılında kurulan TSK Güçlendirme Vakfı’nın Mütevelli Heyet Başkanı Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’dır. Milli Savunma Bakanı, Genelkurmay 2’nci Başkanı, Savunma Sanayi Müsteşarı ve Milli Savunma Bakanlığı Müsteşarı heyetin diğer üyeleridir. Bilindiği üzere illerde valilerimiz, ilçelerde kaymakamlarımız Türk Silahlı Kuvvetlerini Güçlendirme Vakfı Fahri Tanıtım Kurulu Onursal Başkanı olarak vakfımızın tanıtım faaliyetlerine yönelik katkılar sunmaktadırlar. Vakfın yönerge esaslarına göre Eskişehir’de ikamet eden bağışçımız Mustafa Kılıç’a Altın Madalya ve Berat Belgesi takdim ediyoruz” dedi.

Kaynak: İHA