İlçe Protokolünden Afrin Gazisine Ziyaret

Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK) tarafından Suriye’nin Afrin bölgesinde bölücü terör örgütü mensuplarına yönelik yürütülen Zeytin Dalı Harekâtında yaralanan Uzman Erbaş Cihangir Bayhan, memleketi Tokat’a getirildi.

İlçe Protokolünden Afrin Gazisine Ziyaret
Reşadiye Kaymakamı Berker Çırak, Reşadiye Belediye Başkanı Cemil Kılıç, İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Deniz Çezik ve İlçe Özel İdare Müdürü Mustafa Yılmaz ile birlikte PYD/PKK terör örgütü mensupları tarafından bulundukları yere atılan bomba ile elinden yaralanan Uzman Erbaş Cihangir Bayhan’ı Tokat’ın Reşadiye ilçesine bağlı Bozçalı Beldesindeki baba evinde ziyaret etti.

Reşadiye Kaymakamı Berker Çırak, Afrin gazisine geçmiş olsun dileklerini ileterek, herhangi bir ihtiyaçlarının olması durumunda devlet olarak her zaman yanlarında olduklarını ifade etti.

Reşadiye Belediye Başkanı Cemil Kılıç ise “Bayrağımız, dinimiz, milletimiz, kitabımız, vatan için kanını veren bütün şehitlerimizi rahmetle anıyorum. Allah mekânlarını cennet eylesin. Başta Cihangir Bayhan kardeşimize ve bütün gazilerimize acil şifalar diliyor ve Allah acılarını bir daha göstermesin diyorum” dedi.

Kaynak: İHA