Hastavuk Bayilerinin Dubai Çıkarması

Tavukçuluk sektörünün önemli isimlerinden biri olan HasTavuk, Türkiye’nin her bir köşesinden gelen 40 kişilik bayi grubuyla birlikte Dubai’de çeşitli temaslarda bulundu.

Hastavuk Bayilerinin Dubai Çıkarması
HasTavuk firması ve bayi temsilcileri, Dubai Başkonsolosluğunda Türk Ticaret Ataşesi Hasan Önal’ı makamında ziyaret ederek, ülke ve şehir hakkında bilgi aldı. Önal, katılımcılara ülkenin ekonomisi ve özellikle dış ticareti hakkında ayrıntılı sunum yaptı. Dubai Başkonsolosluğu Ticaret Ataşesi Hasan Önal, tüketime yönelik sağlıklı gıda sunan tavukçuluk sektöründeki bayi temsilcilerinin ziyaretine ilişkin yaptığı değerlendirmede, “Katma değerli ürün sunmak, vizyonu açmak, ihracat odaklı çalışmaları üretmek adına böyle bir ziyaret gerçekleştirdiler. Biz de kendilerine ülke sunumu yaparak, Dubai ve Birleşik Arap Emirlikleri konusunda bilgilendirme yaptık. İnşallah faydalı olmuştur” dedi.

HasTavuk Genel Müdürü Şahin Aydemir ise, “Ülkeler gelişiyor, ülkeler gelişirken vizyonlarımızı da geliştirmemiz gerekiyor. Dünyanın ulaştığı seviyeleri, bizim rekabet seviyemizi görüp, kıyaslamak açısından bayilerimizin de katılımıyla dünyaya açılan kapı olan Dubai fuarına katıldık. Halkımıza verdiğimiz hizmeti daha da geliştirerek daha neler yapabiliriz diye çalışmalara başladık. Bu çalışmalara başlarken de Ticaret Ataşemiz Hasan Önal’dan da ülkenin ve dünya ticaretinin yapısı hakkında bilgiler aldık” diye konuştu.

Aydemir konuşmasını, “Sayın Önal’a verdiği değerli bilgiler ve bizleri makamında ağırladığı için teşekkür ederiz” diyerek tamamladı.

HasTavuk ve bayileri adına teşekkür plaketi sunuldu.
Kaynak: İHA