Erzincan Da Sivil Savunma Günü Ve 1-7 Mart Deprem Haftası Etkinlikleri

28 Şubat Sivil Savunma Günü ve 1-7 Mart Deprem Haftası münasebetiyle İl Afet ve Acil Durum Müdür Vekili Kadir Çelik ve beraberindeki Arama Kurtarma Teknisyenleri Erzincan Valisi Ali Arslantaş’ı ziyaret ettiler.

Erzincan Da Sivil Savunma Günü Ve 1-7 Mart Deprem Haftası Etkinlikleri
Gerçekleştirilen ziyarette İl Afet ve Acil Durum Müdür Vekili Kadir Çelik, tüm yurtta olduğu gibi Erzincan da da düzenlenecek olan 28 Şubat Sivil Savunma Günü ve 1-7 Mart Deprem Haftası etkinliklerine ilişkin Vali Arslantaş’a bilgi verdi.

İl Afet ve Acil Durum Müdür Vekili Kadir Çelik, her yıl olduğu gibi bu yılda İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğünce okullarda öğrencilere Temel Afet Bilinci eğitimi verilerek çeşitli tatbikatlar gerçekleştirileceklerini kaydetti.

İl Afet ve Acil Durum Müdür Vekili Kadir Çelik ve beraberindeki Arama Kurtarma Teknisyenlerinin ziyaretlerinden duyduğu memnuniyeti dilen getiren Vali Arslantaş, Deprem Haftası ve Sivil Savunma Günü etkinliklerinin, Erzincan da afet bilincinin artmasına vesile olmasını temenni ederek, afetlerden uzak, sağlıklı ve mutlu yıllar diledi.
Kaynak: İHA