Elazığ TSO Başkanı Alan, 'Elazığ'ı Kendimize Dert Edindik'

Hizmette bulundukları süre içerisinde Elazığ’a dert olmadıklarını belirten Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası (Elazığ TSO) Başkanı İdris Alan, “Bilakis Elazığ’ı kendimize dert edindik. Üyelerimizin sektörsel ve bireysel her sorununu çözüme kavuşturmak için hiçbir girişimden kaçınmadık. Risk almaktan korkmadık” dedi.

Elazığ TSO Başkanı Alan, 'Elazığ'ı Kendimize Dert Edindik'
Elazığ TSO Başkanı İdris Alan beraberindeki ekiple beraber, Oto Galericileri, Şehirlerarası Otobüs Terminali ve Nakliyeciler sitesini ziyaret ederek üyelerle buluştu.

Elazığ TSO Başkanı İdris Alan “Çözüm üretme gayreti ile nereye başvurulması gerekiyor ise yaptım. Belki tam olarak beklentileri karşılayamadık ama çok önemli sorunları da hep birlikte rabbimin yardımı ile çözüme kavuşturduk. Hizmette bulunduğumuz süre içerisinde Elazığ’a dert olmadık. Bilakis Elazığ’ı kendimize dert edindik. Üyelerimizin sektörsel ve bireysel her sorununu çözüme kavuşturmak için hiçbir girişimden kaçınmadık. Risk almaktan korkmadık. Çünkü istek ve taleplerimiz bu şehir ve bu şehirde istihdam yaratan ticaret erbabı içindir. Bu duruşumuza sizler ve tüm üyelerimiz şahittir. Kararlılık ve aynı vizyonla çok daha istekli bir ekiple Elazığ TSO yönetimine bir dönem daha talibiz. Bu hizmet ve bayrak yarışında kazanan Elazığ ve siz değerli üyelerimiz olsun istiyoruz ” dedi.

Şehirlerarası Otobüs Terminalinde de konuşan Başkan Alan, “Burada da Oto Galericiler Sitesinde olduğu gibi işyeri kiralarıyla ilgili sorunlar var. Kirasını ödemekte güçlük içerisinde olan bir çok esnaf arkadaşımızın olduğunu gördük. Yaklaşık 40 civarında işyerinin bulunduğu bu alan, çalışanlar, işverenler ve aileleriyle birlikte neredeyse bin kişiden fazla bir nüfusa ekmek kapısı olan bir yerdir. Dolayısı ile buranın çok daha canlı ve kazancı bol bir merkez haline getirilmesi için ne gerekiyorsa yapmamız lazım. Özellikle şehir dışından gelen otobüslerin terminale girmediği ve bu durumun çok ciddi sıkıntı yaşattığı ifade ediliyor. Bu konuyu da inşallah gündemimize alarak ilgili tüm kurumlarla ne gerekiyor ise üzerine gideceğiz. Bize intikal eden tüm bu sorunlar çözülemeyecek kadar büyük hadiseler değil” diye konuştu.

Kaynak: İHA