Başkan Atilla Yeni Stadyumu İnceledi

Diyarbakır Büyükşehir Belediye Başkanı Cumali Atilla, Gençlik ve Spor Bakanlığı Spor Genel Müdür Yardımcısı Dursun Türk ile beraber Yeni Diyarbakır Stadyumu’ndaki çalışmaları inceledi.

Başkan Atilla Yeni Stadyumu İnceledi
Diyarbakır Büyükşehir Belediye Başkanı Cumali Atilla, Kayapınar ilçesinde inşa edilen ve tamamlanma aşamasına gelen Yeni Diyarbakır Stadyumu’nu inceledi. Başkan Atilla’ya Gençlik ve Spor Bakanlığı Spor Genel Müdür Yardımcısı Dursun Türk, Spor Genel Müdür Yardımcısı Danışmanı Aykut Uç ile Gençlik Spor İl Müdürü Mehmet Demir eşlik etti.

Gençlik ve Spor Bakanlığı Spor Genel Müdür Yardımcısı Türk, yürütülen çalışmalarla ilgili Başkan Atilla’ya bilgi verdi. Stadın Diyarbakır için önemli olduğunu belirten Başkan Atilla, "Stadın çevresinin peyzaj düzenlemesi, stada giden yolların yapımı, ulaşım, çevre temizliği ve diğer konularda Büyükşehir Belediyesi olarak üzerimize düşen sorumlulukları yerine getiriyoruz. Kentimize yakışır stadyumun yapımında emeği geçen herkese Diyarbakırlı hemşehrilerim adına teşekkürlerimi sunmayı bir borç biliyorum" dedi.

Kaynak: İHA