Başkan Aksu'dan Giresun Belediyesi'nde Çalışan Kadınlara '8 Mart Dünya Kadınlar Günü' İzni

Giresun Belediye Başkanı Kerim Aksu’dan belediyede görev yapan kadınlara ‘8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü’nde bir gün izin verildi.

Başkan Aksu'dan Giresun Belediyesi'nde Çalışan Kadınlara '8 Mart Dünya Kadınlar Günü' İzni
Kadınların hak ettiği değeri görmesinin çağdaş yaşamın ilk kuralı olduğunu belirten Belediye Başkanı Kerim Aksu, “Kadınlarımız hayatın güneşidir. Kadınların hayatımızdaki yerini kimse inkar edemez. Çağdaşlığın, gelişmişliğin en önemli göstergelerinden biri o toplumun kadına verdiği değerle orantılıdır. Toplumun her alanında önemli sorumluluklar üstlenen kadınlarımız, saygı ve sevgiyi fazlasıyla hak etmektedir. Kurtuluş Savaşı’nda cepheye cephane taşıyan, Türkiye Cumhuriyeti’nin kurulmasında hayatını ortaya koyan kadınların torunları, bugün Afrin’de vatan için çarpışan evlatlarına dua etmektedir. Cesur Türk Kadını esareti reddedip, çağdaşlığın, demokrasinin, özgürlüğün temsilcisi olmuştur. Tüm kadınların 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü kutlu olsun” dedi.

Belediye Başkanı Kerim Aksu, 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü nedeniyle 8 Mart günü belediye bünyesinde görev yapan kadınların bir gün izinli sayılacağını, bu günü aileleri ile beraber sorunlardan uzak geçirmelerini temenni ettiğini sözlerine ekledi.
Kaynak: İHA