'Aşmak İçin Hareket' Kampanyası

Türkiye Beyazay Derneği Genel Başkanı Ayva: 'Dostluk, dayanışma ve yardımlaşmadaki engelleri bir ve beraber olarak aşacağız'.

'Aşmak İçin Hareket' Kampanyası
Türkiye Beyazay Derneği Genel Başkanı Lokman Ayva, dostluk, dayanışma ve yardımlaşmadaki engelleri bir ve beraber olarak aşacaklarını söyledi.

Lokman Ayva, Cumhurbaşkanlığı himayesinde "Aşmak için hareket" sloganıyla sürdürülen kampanya kapsamında Balıkesir Şehit Turgut Solak Spor Salonu'nda gerçekleştirilen etkinlikte, engellileri birlikte aşmak için herkesin elinden geleni yapması gerektiğini belirtti.

"Önümüzdeki engeller neyse, ne varsa onları aşmamız lazım. Bizim arkadaşlığımızın önünde hangi engeller varsa aşmamız gerekiyor." diyen Ayva, şu değerlendirmelerde bulundu:

"Dostluk, dayanışma ve yardımlaşmadaki engelleri bir ve beraber olarak aşacağız. Omuz omuza vererek, birbirimizi anlayarak, birbirimizi keşfederek aşacağız. Biz aştıkça, sevgili gençler hayat o kadar güzel olacak ki. Şu andan bin kat daha güzel bir hayat yaşayacağız çünkü dostlukların önündeki, yardımlaşma ve dayanışma önündeki engeller aşılırsa, yeteneklerimiz önünüzdeki engeller aşılırsa, biz Türkiye ve Balıkesir olarak ortaya çıkacağız. Allah'ın izniyle sevgili arkadaş ve gençler her ilçemizde el ele verecekler. Birbirlerini anlayıp, tanıyacaklar ve el ele verecekler. İçimizde hangi potansiyel varsa onu açığa çıkartacağız. İçimizdeki potansiyeli açığa çıkardığımızda da göreceğiz ki bütün dünyanın gurur duyduğu insanlar olacağız."

Konuşmaların ardından Vali Ersin Yazıcı ve Büyükşehir Belediye Başkanı Zekai Kafaoğlu, kaleye geçen Türkiye Beyazay Derneği Genel Başkanı Ayva'ya şut çekti, protokol üyeleri sporcularla etkinliklere katıldı.
Kaynak: AA