Adana Büyükşehir Belediyesi 8 Mart'ta 'Çocuk Gelinler'e Dikkat Çekti

Adana Büyükşehir Belediyesi, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü nedeniyle ‘çocuk gelinler’ temalı bir klip hazırladı. Başkan Hüseyin Sözlü, klipte eşiyle birlikte yer aldı.

Adana Büyükşehir Belediyesi 8 Mart'ta 'Çocuk Gelinler'e Dikkat Çekti
Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Başkanı Hüseyin Sözlü, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla, kadınların muhatap bırakıldığı olumsuzlukları ön plana çıkarmak için, ‘çocuk gelinler’ temalı bir klipte yer aldı. Adana Büyükşehir Belediyesi sanat danışmanı Mahmut Tülek’in hazırladığı ‘Baştacısın’ isimli şarkıya Başkan Hüseyin Sözlü ve eşi Zeynep Sözlü ile birlikte klip çekildi.

Önceki gün sosyal medya üzerinden yayınlanan klipte çocuk gelin rolünü 12 yaşındaki Ezgi Gürakar, yaşlı damat rolünü Önder Özcan oynadı. Klipte rol alan kadınların dışında kamera arkasında da çoğunlukla kadınlar bulundu. Klipte küçük yaşta evlenen kız çocuğunun Başkan Hüseyin Sözlü ve eşi Zeynep Sözlü tarafından düğünden alındığı görülüyor. Klibin finalinde ise Hüseyin Sözlü ve Zeynep Sözlü’nün küçük kızı ellerinden tutup sevgi dolu ifadeyle küçük kıza bakmaları yer alıyor.
Kaynak: İHA