Açık Öğretim Öğrencileri İçin Yüz Yüze Eğitim Başladı

Harran Üniversitesi geçtiğimiz yıllarda başlattığı açıköğretim sistemi yüz yüze öğretim hizmetlerini bu yıl da sürdürüyor.

Açık Öğretim Öğrencileri İçin Yüz Yüze Eğitim Başladı
Anadolu Üniversitesi’nin Merkezi Açıköğretim ve Uzaktan Eğitim Sistemi dahilinde eğitim ve öğretim yapan açıköğretim, iktisat ve işletme fakülteleri öğrencilerine yönelik ücretsiz yüz yüze derslerin bahar dönemi başladı.

Şanlıurfa’da eğitimler Harran Üniversitesi Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulunda veriliyor.

Sistem sayesinde öğrenciler, öğrenci kimliklerini göstererek hiçbir ücret ödemeksizin derslere katılabiliyorlar. Öğrenciler, derslerden faydalanmanın yanı sıra birbirleri ile yüz yüze sorunlarını paylaşıp, öğretim elemanına sorular sorarak konuları daha iyi anlayabiliyor.

Öğrenciler, derslerin yapılacağı derslikleri, derslerin gün ve saatlerini AÖF bürolarından inceleyerek öğrenebiliyorlar.

Eğitim verilen dersler

Yüz yüze öğretim hizmetleri kapsamında verilecek 12 ders ise Matematik II, Genel Muhasebe II, İktisada Giriş II, Osmanlı Türkçesine Giriş II, Makro İktisat, İstatistik II, Maliyet Yönetimi, Finansal Yönetim II, Finansal Tablolar Analizi, İngilizce II, Arapça II ve IV. Olarak blirlendi.

Harran Üniversitesi Yenişehir Yerleşkesinde bulunan Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulunda deneyimli akademisyenler tarafından verilecek olan dersler, 26 Mayıs Cumartesi günü akşamına kadar kesintisiz devam edecek. Tüm Açıköğretim Fakültesi öğrencileri bu hizmetten faydalanabilecek.
Kaynak: İHA