40 Metrelik Türk Bayrağı Paşaköy'de Dalgalanıyor

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’ün Saruhanlı ilçesine bağlı Paşaköy Mahallesi’ni ziyareti esnasında vatandaşların Türk bayrağı talebini MASKİ Genel Müdürlüğü yerine getirdi. 40 metrelik dev Türk Bayrağı, İstiklal Marşı’yla göndere çekildi.

40 Metrelik Türk Bayrağı Paşaköy'de Dalgalanıyor
Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, il genelinde vatandaşlardan gelen talepleri yerine getirmeye devam ediyor. Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, geçtiğimiz aylarda Saruhanlı ilçesine bağlı Paşaköy Mahallesi’ni ziyaret etti. Başkan Ergün’ün mahalledeki alt ve üst yapı çalışmalarını incelemesi esnasında vatandaşlardan Türk Bayrağı talebi geldi. Mahalleye dev bir Türk Bayrağı’nın çok yakışacağını söyleyen Başkan Ergün’ün verdiği talimat sonrasında MASKİ tarafından 40 metrelik Türk Bayrağı mahalle meydanına dikildi. Türk Bayrağı, Vasvi Sarıgöl İlköğretim Okulu öğrencileri katıldığı törende İstiklal Marşı’nın okunmasıyla göndere çekildi. Törene; Manisa Büyükşehir Belediyesi Saruhanlı Koordinasyon Şube Müdürü Ali Aybars Özbilgin, Büyükşehir Belediyesi Meclis Üyesi Süleyman Kahraman, Mahalle Muhtarı Mustafa Türkoğulları, yüklenici firma yetkilisi Temel Doğancan ve çok sayıda mahalle sakini katıldı.

Paşaköy Mahalle sakinlerinden Halil Çoban, “Mahallemizde 15 kilometre altyapı 3 buçuk kilometre yağmursuyu hattı yapıldı. 120 bin metrekare kilit parke taşımızın ise 40 bin metrekaresi döşendi. Çevre yolumuzda yapıldı. Bu hizmetlerden dolayı mahalle sakinleri olarak rahatladık. Bu konuda Cengiz Ergün Başkanımıza, MHP Grup Başkanvekilimiz Mehmet Güzgülü’ye, MASKİ Genel Müdürümüz Yaşar Coşkun’a, Genel Müdür Yardımcımız Mahmut Bilgen’e ile Burak Aslay’a, Yol Yapım ve Onarım Daire Başkanı Fevzi Demir’e ve emeği geçen herkese teşekkür ederim. Bu zamana kadar görmediğimiz hizmeti Manisa Büyükşehir Belediye Başkanımız Cengiz Ergün sayesinde gördük. En az 35-40 yıllık içme suyu şebekesinden su içiyorduk. Altyapı sorunumuz MASKİ ile çözüldü. Başkanımızın köyümüze yaptığı ziyarette kendisinden 40 metrelik bayrak talebimiz olmuştu. Allah razı olsun bizleri kırmayıp onurumuza yakışacak şekilde Türk bayrağı hediye etti. Hassasiyetlerinden dolayı teşekkür ederiz” dedi.



“Onur ve şeref duyduk”

Mahalle sakinlerinden Mehmet Gedik, “Büyükşehir Belediye Başkanımız Cengiz Ergün’e ve çalışma arkadaşlarına çok çok teşekkür ederim. Mahallemizin altyapı çalışmaları bitti. İçme suyumuz pırıl pırıl akıyor. Çevre yolumuz da bitti. Başkanımızdan bayrak istemiştik. Dev Türk bayrağımız dikildi. Allah razı olsun. Köyümüz için çok güzel oldu. Onur ve şeref duyduk” dedi.

Kaynak: İHA