23. Yılında SAGÜSAD Sergisi OSM'de Açıldı

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Mart Kültür-Sanat etkinlikleri ‘23. Yılında SAGÜSAD Cemal Turgay Anısına’ isimli resim ve fotoğraf sergisi açılışı ile başladı.

23. Yılında SAGÜSAD Sergisi OSM'de Açıldı
Ofis Sanat Merkezi’nde (OSM) gerçekleştirilen sergiye Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanı İbrahim Aktürk, Sakarya Güzel Sanatlar Derneği (SAGÜSAD) üyeleri ve çok sayıda sanatsever katıldı.

Sergi; 25 Mart Pazar gününe kadar sanatseverlerin ziyaretine açık olacak. SAGÜSAD Başkanı Ünal Dabak, “Geçmiş dönemden gelen siyah beyaz fotoğrafları gün yüzüne çıkarıyor ve büyüklerimizi anıyoruz. SAGÜSAD’da resim ve fotoğraf kursları düzenliyoruz. Sanata merakın olan herkesi yüreklendiriyoruz. Bize Ofis Sanat Merkezi’nde sergi açma imkanı sağlayan ve sergi katalogumuzu özenle hazırlayan Sakarya Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığına ve emeği geçen herkese teşekkürlerimizi sunuyoruz. 23 yıldır hizmet veren bu dernek üzerinde üyelerimizin çok emeği var. Üyelerimizin özverilerinin karşısında büyük bir gayret gösteriyoruz. Her zaman yanımızda olan Sakaryalı sanatseverlere derneğimiz adına teşekkür ediyorum” dedi.

Kaynak: İHA