'Suı Generıs' Tiyatro Ekibi 'Şenlik Çıkmazı' Oyununu Trabzon'da Sahneleyecek

Eskişehir Anadolu Üniversitesi Hukuk Fakültesi ‘’Suı Generıs’ tiyatro ekibi; sahnelediği ’Şenlik Çıkmazı’ oyunuyla Trabzon’da gerçekleştirilecek ’Akçaabat Tiyatro Festivali’ne katılıyor.

'Suı Generıs' Tiyatro Ekibi 'Şenlik Çıkmazı' Oyununu Trabzon'da Sahneleyecek
Tiyatro ekibi, Türkiye kapsamında Eskişehir’i temsil etmeye devam ediyor. Tiyatro grubu bu sefer de, ‘Şenlik Çıkmazı’ adlı oyunu ile Akçaabat’ta 8. düzenlenen Erol Günaydın Tiyatro Günleri’nin konuğu oluyor. 10 Mart 2018 Cumartesi günü saat 19.00’da, Akçaabat Erol Günaydın Sanat Merkezi’nde gerçekleşecek tiyatro oyunu festivalin kapanış oyunu olarak sergilenecek.

Bir Roman Mahallesi’nde geçen olayları; son derece eğlenceli bir şekilde anlatan tiyatro oyunu Erkan Gündüz tarafından kaleme alındı. Oyunun yönetmenliğini Eskişehir Şehir Tiyatroları’nın başarılı sanatçısı Yalçın Özen üstlenirken, oyundaki hareket düzeni Hüseyin Akçar’a ait.Müzikli güldürüde; Hüseyin Akçar, Hande Dokuzlar, Berfin Şamat, Burçe Özcan, Beyza Demir, Alperen Karakuş, Gürkan Hekim, Atacan Demirkol, Ufuk Kuzucu ve Tamer Çakallı rol alıyor. Tiyatro oyunu, müzikleri, şarkıları ve birbirinden komik karakterleri ile sahnelenecek.
Kaynak: İHA