Rektör Polat Dernek Yöneticileri İle Bir Araya Geldi

Karabük Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Refik Polat, Karabük’te faaliyet gösteren bazı dernek yöneticileri ile kahvaltıda bir araya geldi.

Rektör Polat Dernek Yöneticileri İle Bir Araya Geldi
Karabük Üniversitesi Çiçekler Konukevi’nde düzenlenen toplantıya Karabük Üniversite Yaptırma Yaşatma ve Turizmi Geliştirme Derneği (KARÜNDER) Başkanı Erkan Börekçi, Çankırılılar Dernek Başkan Vekili Fedai Keskin, Karabük Kalkınma ve Yaşatma Derneği (KAR-DER) Başkanı Cemil Yıldız, Muharip Gaziler Derneği Başkanı Sebahattin Çorbacı, Türkiye Sakatlar Derneği Başkanı Muhittin Yılmaz, Çatalzeytinliler Derneği Başkanı Ozan Şentürk, Eskipazarlılar Derneği Başkanı Mitat Yurt, Ovacıklılar Derneği Başkanı Mehmet Deligöz, Yaşa ve Yaşat Derneği Başkanı Abdullah Küçüktepe ve Şehit Aileleri Derneği Başkanı Hilmi Öksüzoğlu katıldı.

Rektör Prof. Dr. Refik Polat, Karabük’e ve Karabüklülere verdikleri hizmetlerden dolayı dernek yöneticilerine ve üyelerine teşekkür etti.

Bugüne kadar yaptıkları faaliyetler hakkında bilgiler veren dernek yöneticileri ise bundan sonra da bu faaliyetleri imkanlar ölçüsünde geliştirerek devam edeceklerini belirterek Rektör Polat ile bir araya gelmekten dolayı duydukları memnuniyeti dile getirdi.
Kaynak: İHA