PTT Afyonkarahisar Başmüdürlüğü Filosuna Yeni 14 Araç

Afyonkarahisar PTT Başmüdürlüğü, posta ve kargo dağıtımında kullanılmak üzere 7 hafif ticari araç ve 7 motosikleti daha filosuna dahil etti.

PTT Afyonkarahisar Başmüdürlüğü Filosuna Yeni 14 Araç
Afyonkarahisar PTT Başmüdürlüğü tarafından alınan araçlar, düzenlenen törenle PTT araç filosuna dahil edildi. Törende konuşan PTT Başmüdürü Mehmet Örsdemir, Afyonkarahisar halkına kaliteli, güvenli, hızlı ve daha yakından hizmet sunmaya devam edeceklerini bildirdi. Örsdemir, “Ülkemizin en köklü, güvenilir ve saygın kurumlarından PTT bugün geleneksel posta hizmetlerinin yanı sıra, posta, kargo-lojistik, bankacılık ve e-ticaret alanlarında faaliyetlerini yürütmektedir. Türkiye’nin en geniş hizmet ağına sahip olan PTT vatandaşlarımızın beklentileri doğrultusunda faaliyetlerini her geçen gün gelişen teknolojiye öncülük edip, hizmetlerini çeşitlendiriyor ve geliştiriyor. 177 yıldır vatandaşlarımıza kesintisiz güvenilir ve kaliteli hizmet sunmaya devam ediyor” diye konuştu.

Hizmeti halkın ayağına götürdüklerini belirten PTT Baş Müdürü Örsdemir, “Afyonkarahisar PTT Başmüdürlüğü olarak; Hizmetlerimizi Afyonkarahisar halkının ayağına götürmek amacıyla 19 merkez, 23 şube, 57 acente olmak üzere toplam 99 adet otomasyona açık işyeri, 2 adet mobil araç ve 38 adet PTT matikle hizmet vermeye devam etmekteyiz. Buna ilaveten 2018 yılında açılması planlanan şubelerimiz ile lokasyonu belirlenen ATM’ler ile ilgili çalışmalar hızla devam etmekte olup, en kısa zamanda vatandaşlarımızın hizmetine sunulacaktır. Mevcut posta ve dağıtım hizmetlerimizin kaliteli, hızlı ve etkin bir şekilde gerçekleştirilebilmesi için araç filomuz her geçen gün büyümekte olup başmüdürlüğümüz bünyesinde hizmet veren 38 araç ve 66 motosiklete ilaveten 7 adet araç ve 7 adet motosiklet daha aracı da filomuza katarak toplamda 45 araç ve 73 motosiklet ile Afyonkarahisar halkımıza kaliteli, güvenli, hızlı ve daha yakından hizmet sunmaya devam ediyoruz” dedi.

Kaynak: İHA