KUTSO'dan 40 Yıllık Üyelerine Teşekkür Belgesi

Kütahya Ticaret ve Sanayi Odası (KUTSO), ülke ve Kütahya ekonomisine değer katan, 40 yıl ve üzerinde KUTSO’ya üye işletme sahiplerine teşekkür belgesi verdi.

Vali Ahmet Hamdi Nayir, yaptığı konuşmada, kentte üretim ve istihdam sağlayanlara Kütahya'nın vefa borcu olduğunu söyledi.

1926 yılında kurulan KUTSO'nun bugüne kadar getirdiği hizmetlerde üyeleriyle, yönetim kadrolarıyla, yönetimiyle, başkanlarıyla, meclis başkanlarıyla büyük bir kültür oluşturduğuna işaret eden Vali Nayir, "Bunun kıymetini bilmek lazım. O gelenek ve kültürü oluşturan üyelere de bir teşekkür belgesiyle de onlara olan vefa borcunu yerine getiriyorlar. Kurumları kıymetli kılan kültürleri, gelenekleri, şahısları kıymetli kılan da kadirşinaslıklarıdır. Kadir bilir olmak kişiyi değerli kılar." diye konuştu.

KUTSO Yönetim Kurulu Başkanı Nafi Güral ise, üyelerine katkılarından dolayı teşekkür etti.

Marifetin iltifata tabi olduğunu dile getiren Güral, şöyle konuştu:

"Üyelerimizin ne fedakarlıklarla çalıştıklarını, buralara geldiklerini çok iyi biliyoruz. Kütahya’da vergi ödeme konusunda bir problem yok. Kütahya vergi tahsilatı anlamında da Türkiye’de 32. sırada. Bu son derece önemli bir rakamdır. Bu başarıyı gerçekleştirenler hem buradaki üyelerimiz hem de bu kıdeme ulaşmamış üyelerimiz. İş dünyasının içerisinde var olmak. Ama daha önemlisi devamlılığı sağlamak son derece zordur."

Programda, AK Parti Kütahya Milletvekili Vural Kavuncu ve Belediye Başkanı Kamil Saraçoğlu da birer konuşma yaptı.

Konuşmaların ardından Vali Nayir ile diğer protokol üyeleri tarafından 40 yılı aşkın süredir KUTSO’ya üye işletme sahiplerine ödülleri verildi.

Kaynak: AA