Kaymakam Ürkmezer'den Okul Ziyareti

Safranbolu Kaymakamı ve Belediye Başkanvekili Fatih Ürkmezer, Safranbolu Cemil Meriç Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'ni ziyaret etti.

Ürkmezer, ziyarette okul yönetiminden bilgiler alırken, İstanbul TÜYAP 16. Uluslararası Mutfak Günleri Yemek Yarışması ve Çorum'da düzenlenen 1. Ulusal Aşçılar ve Pastacılar Konfederasyonu Türkiye Şampiyonasında dereceye giren öğrenciler Şule Karaoğlu, Neslihan Karakaya, Zeynep Özer, Sude Eriş, Betül Yetgin'i tebrik etti.

Ürkmezer, yaptığı açıklamada, öğrencilerin başarılarının kendilerini mutlu ettiğini söyledi.

Bu başarıları eğitim öğretim yılı içerisinde pek çok alanda sık sık yaşadıklarını ifade eden Ürkmezer, "Safranbolu olarak, Safranbolu Kaymakamlığı, belediyesi, Milli Eğitim Müdürlüğü olarak eğitime büyük önem veriyor, çeşitli alanlarda destek sağlamaya da devam ediyoruz. Böylesi önemli yarışmalarda derce almak kolay değil. Öğrencilerimiz zoru başararak hünerlerini göstermişler ve Safranbolu'ya ödüllerle dönmüşler. Ben bir kez daha Safranbolu'muzu başarı ile temsil ettikleri için öğrencilerimizi tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyorum." diye konuştu.

Kaynak: AA