Gebze Belediyesi'nden Personeline İş Sağlığı Ve Güvenliği Eğitimi

Gebze Belediyesi İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürlüğü tarafından Belediye personeli için iş sağlığı ve güvenliği eğitimi gerçekleştirildi.

Gebze Belediyesi'nden Personeline İş Sağlığı Ve Güvenliği Eğitimi
Gebze Belediyesi İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürlüğü Tarafından belediye personeline iş sağlığı ve güvenliği konusunda eğitim verildi.

15 Temmuz Milli İrade Kent Meydanı’nda bulunan Gebze Kültür Merkezinde gerçekleşen eğitim seminerine Gebze Belediye Başkan Yardımcısı Nilay Ayran ve çok sayıda personel katıldı.

Gebze Belediye Başkan Yardımcısı Nilay Ayran eğitim öncesinde yaptığı selamlama konuşmasında iş güvenliğinin önemine dikkat çekerek, “Gebze’de yaptığımız her çalışmamızda sizlerin alın teriniz, emeğiniz var. Bu çalışma sırasında hiç programımızda olmayan farklı işlerimiz de olabiliyor. Önem verdiğimiz önceliğimiz sizlerin sağlığı. Sizlerin sağlığı bizler için çok önemli. İşimizi en iyi şekilde ve en sağlıklı şekilde yapacağız” dedi.

Konuşmaların ardından İş Sağlığı ve Güvenliği uzmanları tarafından Belediye personeline iş sağlığı ve güvenliği eğitimi verildi.

Eğitim kapsamında personele iş hastalıkları ve kazalarından korunma yöntemleri, çalışanların hak ve sorumlulukları ve iş hastalıkları ve kazaları sonucu doğan hukuki süreçler anlatıldı.
Kaynak: İHA