Dünya Markası, Etiler'de Güzellik Merkeziyle İşbirliği Yapacak

Medikal ve estetik sektöründe faaliyet gösteren işletmelerin müşterilerine sunduğu dünyaca ünlü gıda takviyesi Collagen Lift Paris, İstanbul Etiler’de hizmet veren Dermagen Güzellik Merkezi ile iş birliği yapacak.

Dünya Markası, Etiler'de Güzellik Merkeziyle İşbirliği Yapacak
Markanın ürünlerine perakende olarak Dermagen Güzellik Merkezi’nde ulaşılabilecek. Dermagen Güzellik Merkezinin sahibi Aynur Ay, "Bir dünya markası olan Collagen Lift ile iş birliği yapmak bizim için çok önemli. Tüketicileri markanın ürünlerine salonumuzdan ulaşabilecek" dedi.

Çok sayıda ünlünün katılımıyla açılışı yapılan güzellik merkezi, İstanbul Etiler’de hizmet veriyor. Açılışa; Astrolog Nuray Sayarı, Show TV Son Trend Programı Yapımcısı Gökhan Yalçın, Sanatçı Berat Akyürek, Oryantal Nuran Sultan, Model Zeynep Yılmaz, Model Cihan Yıldırım, Kapalıçarşı Esnaf Derneği Başkanı Hasan Fırat gibi isimler katıldı.

Açılışta konuşan Collagen Lift Paris markasının Türkiye Distribütörü Mehmet Ali Özkan da, "40 yaşını dolduran kadınların yüzde 50’sinden fazlasında menopoz ve ruhsal sorunlarının fiziki görünümleri ile direk bağlantılı olduğu raporlarda görünmektedir. Bunu yüzde 50 oranında durdurmak mümkün. Kadınların mutluluğu tüm aileyi ayakta tutan en büyük değerdir. Bizde bu değere en iyi protein katkısı ile Türkiye’de hizmet vermeye devam edeceğiz" ifadelerini kullandı.

Medikal-estetik sektörü tarafından yaygın kullanılan Collagen Lift Paris, içerisinde barındırdığı kolajen, deniz yosunu, C vitamini ile kırışıklık, saç dökülmesi, selülit, tırnak kırılması gibi sorunlara çözüm sağladığı kaydedilirken, bir gıda takviyesi olan ürün, zengin protein değerine sahip olduğu bildirildi.

Kaynak: İHA