Dilek Ödülleri Sahiplerini Buldu

Üniversitelerde sosyal sorumluluk alanında yapılmış ilk ödül töreni olma özelliğini taşıyan Dilek Ödülleri’nin bu yıl 6’ncısı gerçekleştirildi.

Yeditepe Üniversitesi öğrencilerinin, 2017 yılının En İyilerini belirlediği Dilek Ödülleri sahiplerini buldu.

Yeditepe Üniversitesi açıklamasına göre, üniversitelerde sosyal sorumluluk alanında yapılmış ilk ödül töreni olma özelliğini taşıyan Dilek Ödülleri’nin bu yıl 6’ncısı gerçekleştirildi. Kültür, sanat, spor, medya ve internet alanlarında ödüle değer görülen isimler, Yeditepe Üniversitesi’nde düzenlenen törenle ödüllerini aldı. Geceden elde edilen 30 bin liralık gelirle 10 çocuğun daha dileği gerçekleşecek.

Bir Dilek Tut Türkiye Derneği’nin üniversite temsilcileri olan Yeditepe Üniversitesi Dilek Gönüllüleri, Hayalimi Paylaş Projesi kapsamında, hayati tehlikesi bulunan hastalıklarla mücadele eden 3-18 yaş arası çocukların “dileklerini” gerçekleştiren projeler üretiyor. 2009 yılından bu yana çocuklara umut dağıtan, onlarca çocuğun olmaz dediğini olduran ve daha fazlası için mücadele eden Dilek Gönüllüleri, her yıl geleneksel olarak düzenlediği anketlerle Yılın En İyilerini seçiyor. “Dilek Ödülleri” gecesinden elde edilen gelir de dernek projelerinde kaynak olarak kullanılıyor.

5 binden fazla Yeditepe Üniversitesi öğrencisinin katılımıyla düzenlenen anket sonuçlarına göre bu yıl da kültür, sanat, spor, medya ve internet kategorilerinde ödüle değer görülen pek çok değerli isim, 5 Mart Pazartesi gecesi Yeditepe Üniversitesi’nde buluştu.

Sunuculuğunu Burçin Şimşek ve Ceyhun Yılmaz’ın üstlendiği gecede ödül alan isimler ise şöyle: "Yaşam Boyu Onur Ödülü Hülya Koçyiğit, En İyi TV Kanalı TV 8, En İyi Radyo Programı Gazoz Ağacı, Rektörlük Özel Ödülü Yol Project Grubu, En İyi Komedi Erkek Oyuncusu Alper Saldıran, En İyi Gazete Sözcü, En İyi Dergi Kafkaokur, En İyi Haber Bülteni Fatih Portakal ile Ana Haber, En İyi Sinema Filmi Ayla, En İyi Siyaset Programı Doğrudan Siyaset, En İyi Kadın Şarkıcı Sertab Erener, En İyi Kadın Oyuncu Dilan Çiçek Deniz, En İyi Erkek Oyuncu Aras Bulut İynemli, En İyi Kadın Sporcu Çağla Büyükakçay, En İyi Erkek Sporcu Efe Çetiz, En İyi Müzik Grubu Manga, En İyi Erkek Şarkıcı Gökhan Türkmen, En İyi Yarışma Kim Milyoner Olmak İster, En İyi Youtube Kanalı Babala TV, En İyi Aranjör Mahmut Orhan, En İyi Çıkış Yapan Şarkı Raf, En İyi Dizi Ufak Tefek Cinayetler, En İyi Sosyal Medya Fenomeni Veysel Zaloğlu, En İyi Şarkı Gömün Beni Çukura (Eypio), En İyi Spor Programı Yüzde Yüz Futbol, En İyi Dizi Jenerik Müziği Bizim Hikâye Dizisi Müziği ile Çağatay Akman, En İyi Magazin Programı Magazin D, En İyi İnternet Sitesi Listelist, En İyi Talk Show Üç Adam."

Kaynak: AA