ÇEDAŞ'tan Genel Aydınlatma Denetimi Duyurusu

Türkiye Elektrik Dağıtım A.Ş (TEDAŞ) tarafından yapılacak Genel Aydınlatma Denetimi kapsamında Sivas, Tokat ve Yozgat’ın bazı bölgelerindeki cadde ve sokaklarda 5-19 Mart tarihleri arasında aydınlatma armatürleri gündüz bazı saatlerde kontrol amaçlı yanar halde olacak.

ÇEDAŞ'tan Genel Aydınlatma Denetimi Duyurusu
Sivas, Tokat ve Yozgat illerinde elektrik dağıtım hizmeti veren Çamlıbel Elektrik Dağıtım A.Ş. 5-19 Mart tarihleri arasında TEDAŞ tarafından Genel Aydınlatma Denetimine tabi tutulacak. Genel Aydınlatma Yönetmeliği kapsamında yapılacak denetim dolayısıyla belirtilen tarihlerde Sivas, Tokat ve Yozgat il merkezleri başta olmak üzere illere bağlı ilçe, belde ve köylerdeki bazı bölgelerde kamunun genel kullanımına yönelik bulvar, cadde, sokak, alt-üst geçit, köprü, meydan, kavşak, yürüyüş yolu ve yaya geçidi gibi yerlerin aydınlatılması amacıyla devreye alınan armatürlerin bir kısmı gündüz saatlerinde kontrol amaçlı yanıyor olacak.

Denetim sürecinde gündüz saatlerinde yanacak aydınlatma lambalarının arıza kaynaklı veya gereksiz yere yanmadığı bildirildi.

Kaynak: İHA