Arçelik 4K Ultima TV Alana Digiturk Paketi Hediyesi

Arçelik 4K Ultima TV alanlara Digiturk'ün "Sporun Yıldızı" veya "Filmin Yıldızı" paketi hediye edilerek, futbol coşkusu ve sinema keyfi evlere taşınıyor.

Arçelik'ten yapılan açıklamaya göre, UHD çözünürlük sayesinde gerçeğe yakın görüntü deneyimi sunan Arçelik 4K Ultima TV'ler, Video Perfection Engine teknolojisi sayesinde en hareketli sahnelerde bile akıcı görüntü sunuyor.

Wide Color Gamut teknolojisi ile elde edilen geniş renk yelpazesi sayesinde daha canlı ve gerçekçi görüntü sağlıyor. Micro Dimming teknolojisi karanlık sahnelerde bile en ince ayrıntıları gösterirken, HDR teknolojisi ise görüntünün en doğal ve net halini sağlayarak tüketicilere evlerinde gerçek anlamda sinematik bir deneyim yaşatıyor.

Görüntü ve ses kalitesi ile kullanıcılarına dört dörtlük bir deneyim sunan Arçelik 4K Ultima TV’ler sayesinde, Digiturk "Sporun Yıldızı" paketi ile futbol ve spor müsabakalarının heyecanı evlerde yaşanabilecek. Televizyon sahipleri bununla birlikte Digiturk’ün zengin film dünyasının en seçkin örneklerini de sanki sinema salonunda gibi evlerinde keyifle izleyebilecek.

Kaynak: AA