Zeytin Dalı Harekatı'na Destek

Yalova Üniversitesi tarafından Zeytin Dalı Harekatı'na destek olmak amacıyla başlatılan "Sömürgecilere Karşı Yürütülen Zeytin Dalı Harekatı'nı Destekliyoruz" adlı imza kampanyasını her kademeden akademik ve idari personelin bulunduğu 563 çalışanın desteklediği belirtildi.

Üniversiteden yapılan açıklamada, rektör, genel sekreter, daire başkanları ve her kademeden akademik ve idari personelin kampanyaya imza desteği sağlayarak tüm dünyaya karşı 'Devletimin arkasındayım' mesajı verdiği ifade edildi.

Rektör Alkan'ın kampanyayla ilgili düşüncelerine yer verilen açıklamada, şunlar kaydedildi:

"Döktükleri kandan beslenen ve bu uğurda masum insanların canına zarar vermekten çekinmeyen terör örgütlerinin çözüm için atılan tüm adımları boşa çıkarmasının ardından devletimiz kendilerine gereken cevabı vermiştir. Yerli ve milli duruşumuzun bir gereği ve sonucu olarak her zaman olduğu gibi tüm düşmanların su yüzüne çıktığı bu günde de devletimizin yanında taraf almaktan gurur duyuyoruz. Bizler ülkemizin yükselen değeri Yalova Üniversitesi'nin çeşitli kademelerinde görev yapan ve bu ülkenin derdi ile dertlenen 563 personel olarak hak bildiğimiz yolda sonuna kadar yürüyeceğiz ve bundan asla taviz vermeyeceğiz."

Kaynak: AA