Yazılım Programları Eğitimi Düzenlendi

Bilecik Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü’nde Yazılım Programları Eğitimi düzenlendi.

Yazılım Programları Eğitimi Düzenlendi
Kurum personellerinin kullandığı yaklaşık maliyet ve hak ediş hazırlama yazılım programlarının tanıtılması kapsamında firma yetkilileri Şahin Özel, Koray Aykut Özoğlu ile Buket Kural ve Tufan Oğuz, müdürlük toplantı salonunda yazılımdaki yenilikler ve yazılımın geliştirilmesi konusunda eğitim toplantıları düzenlendi.

Firma yetkilileri, yazılım programındaki menülerin kullanımı, 2018 yılında yapılan yenilikler ve değişiklikler hakkında bilgilendirme yapıldı. Yaklaşık maliyet çalışmaları, hak ediş hazırlama ve bunlara bağlı diğer konular ile ilgili süreçler yazılım programlarında ayrıntılı olarak açıklandı. Karşılaşılan sorunlar ve çözümleri ile yazılımın daha verimli kullanılması için müdürlüğe personellerinin önerileri iletildi.

Toplantının son bölümünde Bilecik Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Ömer Bolat, yazılım programlarının sorumlularına katkılarından dolayı teşekkür ederek programın daha verimli kullanılabilmesi için belirtilen önerilerin dikkate alınmasının yararlı olacağını belirtti.

Kaynak: İHA