Osmaniye'de İş Yerlerinin Yanması

Yangında mağdur olan esnaf için yardım kampanyası başlatıldı.

Osmaniye'nin Kadirli ilçesindeki yangında iş yeri zarar gören esnaflara destek amacıyla yardım kampanyası başlatıldı.

Kadirli Kaymakamı Tamer Orhan, Ticaret Odası toplantı salonunda düzenlenen basın toplantısında yaptığı konuşmada, esnaflara geçmiş olsun dileklerinde bulunarak, yaralarının sarılması yönünde yardım çalışması başlattıklarını söyledi.

Kadirli Gazeteciler Cemiyeti, Ticaret Odası ve Ziraat Odası başkanlığı tarafından başlatılan kampanyanın 1 ay süreceğini ifade eden Orhan, " Devletimiz esnafının yaralarını sarmak için tüm kurumları ile seferber olmuştur.

AK Parti Osmaniye Milletvekili Mücahit Durmuşoğlu da esnafların mağduriyetlerinin giderilmesi ve yaraların sarılması noktasında yetkililerle görüştüklerini belirtti.

Durmuşoğlu, "Esnaflarımızın en kısa sürede bu imkanlardan da faydalanması için çalışıyoruz. Devletimiz yangın gününden bugüne esnafımızın yanındadır. Yardımda bulunmak isteyen vatandaşlarımız Ziraat Bankası Şubesi'nin TR49 0001 0003 1230 1593 725009 İBAN ve 30159372-5009 numaralı hesabından yardım yapabilirler." diye konuştu.

Durmuşoğlu, Osmaniye Milletvekili Suat Önal'ın geçmiş olsun dileklerini de iletti.

Belediye Başkanı Ömer Tarhan ise belediyeye ait iş yerlerinin yapımına başladıklarını belirterek, özel mülkiyette olan esnafların iş yerlerini yapmaları noktasında masraflarının karşılandığını kaydetti.

- Olay

24 Şubat günü Pazar Mahallesi'nde küçük iş yerlerinin bulunduğu çarşıda yangın çıkmış, 20 iş yeri kullanılamaz hale gelmişti.

Kaynak: AA