Eğitim-Bir-Sen'den Kaynaşma Yemeği

Eğitim-Bir-Sen Siirt Üniversitesi Temsilciliğince, kaynaşma yemeği düzenlendi.

Siirt'te Eğitim-Bir-Sen üyesi akademisyenler, sendikalarının bir restoranda düzenlediği kaynaşma yemeğinde bir araya geldi.

Eğitim-Bir-Sen Siirt Üniversitesi Temsilcisi Mansur Beştaş, etkinlikte yaptığı konuşmada, sendika olarak birlik ve beraberliğe önem verdiklerini söyledi.

Fırsat buldukça üyeleriyle bir araya gelmeye çalıştıklarını ifade eden Beştaş, şunları kaydetti:

"Merhum Mehmet Akif İnan Hocamızın kurucusu olduğu sendikamız, ilk günkü heyecanla yoluna devam ediyor. Amacımız üye sayımızı artırmaktan ziyade, bir yandan eğitim ile ilgili görevlerimizi yerine getirirken diğer yandan da dünyanın her yerindeki mağdur ve mazlumlar kardeşlerimize yönelik insanlık görevimizi yerine getirmektir. Siz değerli üyelerimizden aldığımız güçle yolumuza devam edeceğiz."

Yemeğe, Siirt Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Murat Erman, Genel Sekreter Yrd. Doç. Dr. Adnan Memduhoğlu, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Nihat Şındak, Prof. Dr. Ömer Şahin, Veteriner Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Tekin Şahin, Eğitim Fakültesi Dekan Vekili Doç. Dr. Hasan Basri Memduhoğlu, Memur-Sen ve Eğitim-Bir-Sen Siirt Şube Başkanı Murat Şeker ve davetiler katıldı.

Kaynak: AA