AK Parti Antalya İl Kongresi'ne Doğru

İbrahim Ethem Taş, başkanlığa aday olacak.

AK Parti Antalya İl Başkanlığının 10 Mart'ta yapılacak 6. Olağan Kongresinde, İbrahim Ethem Taş'ın aday olacağı bildirildi.

AK Parti İl Başkanlığından yapılan açıklamaya göre, AK Parti Antalya İl Başkanı Rıza Sümer'in kongrede aday olmayacağını açıklaması üzerine, temayül yoklaması yapılarak, sonuçlar değerlendirilmek üzere Genel Merkeze gönderildi.

Başkan adayı olarak ismi geçen Abdullah Işıkhan, Ali Çetin, Bekir Asri, İbrahim Ethem Taş, Kadir Sarıcalar ve Osman Dirican, AK Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından şahsen yapılacak mülakat için Ankara'ya çağrıldı.

Yapılan mülakat sonucu il başkanlığı adaylığı görevi İbrahim Ethem Taş'a tevdi edildi.

AK Parti İl Başkanı Rıza Sümer de konuya ilişkin yaptığı değerlendirmede, bayrağı gönül rahatlığıyla yeni başkan adayına teslim edeceğini dile getirerek, şunları kaydetti:

"Sayın Cumhurbaşkanımızın takdiriyle tevdi edilmiş olan bu görev, İbrahim Ethem Taş kardeşimize, partimize, Antalyamıza ve ülkemize hayırlı uğurlu olsun. Aday olan bütün arkadaşlarımız görevi layıkıyla yerine getirebilecek donanıma ve tecrübeye sahiplerdi. Bütün Antalyalı hemşehrilerimizi 10 Mart Cumartesi günü Cumhurbaşkanımızın teşrifleriyle gerçekleştireceğimiz. 6. Olağan Kongremize davet ediyorum."
Kaynak: AA