Ahmet Sami Kutlu Açıklaması Çocuklarımız Geleceğimizin En Önemli Teminatıdır

Kütahya Birlik Vakfı Heyeti, Bahçeşehir Koleji’ni ziyaret etti.

Ahmet Sami Kutlu Açıklaması Çocuklarımız Geleceğimizin En Önemli Teminatıdır
Başkan Ahmet Sami kutlu, Genel Sekreter Ercan Mercan, Eğitim ve Burs Komisyonu Başkanı Mustafa Özünlü ile Yönetim Kurulu üyeleri Ahmet Eldiven ve Halil İbrahim Ay’dan oluşan Birlik Vakfı Heyeti, Bahçeşehir Koleji kurucuları Mustafa Aktaş ve Murat Karaca ile görüştü.

Kütahya Birlik Vakfı Başkanı Ahmet Sami Kutlu, eğitimin öneminden bahsederek, "Çocuklarımız geleceğimizin en önemli teminatıdır. Eğitim konusunda Mustafa Aktaş ve Murat Karaca hocalarımızın yaptıkları çalışmaları yıllardan beri biliyoruz. En son ülkemizin en önemli eğitim kurumlarından biri olan Bahçeşehir Koleji’ni ilimize kazandırdılar. Kendilerine teşekkür ediyor, başarılı çalışmalarının devamını diliyorum" dedi.

Bahçeşehir Kurucusu Murat Karaca’da, Bahçeşehir Kolejini Kütahya’ya kazandırmanın gururu ve sevincini yaşadıklarını belirterek, "Çok kısa sürede ve büyük emek harcayarak Bahçeşehir Kolejini ilimize kazandırdık. Kendini kanıtlamış, işinde uzman bir ekiple çalışmalarımıza devam ediyoruz. İlimizde eğitim kalitesinin artması, bilgili, bilinçli, ahlaklı, kendine güvenen, milli ve manevi değerlere bağlı bir nesil yetişmesi konularında üzerimize düşeni yapmaya çalışıyoruz" diye konuştu.

(EFE)
Kaynak: İHA