Kudüs'e Mektup Yarışması'nda Öğrenciler Çalışmaya Başladı

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen Kudüs’e Mektup Yarışması kapsamında oluşturulan okuma grupları çalışmalarına başladı.

Kudüs'e Mektup Yarışması'nda Öğrenciler Çalışmaya Başladı
Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Dairesi Başkanlığı’nın, lise öğrencileri arasında açtığı Kudüs’e Mektup Yarışması kapsamında oluşturulan okuma grupları çalışmalarını sürdürüyor.

Öğrenciler Büyükşehir Belediyesi tarafından dağıtılan kitaplarını okumaya başladı.

Kitap okumaları, öğrencilerin eğitim gördükleri okullarda gerçekleştiriliyor. Okuma gruplarında Ahmet Turgut’un “Kalbim Kudüs’te Kaldı” ve Ahmet Varol’un “Kudüs Davamız” kitaplarını okuyor.

Yarışmanın başvuruları 1-11 Mart tarihleri arasında yapılacak. Başvurular, öğrencilerin kendi okullarındaki grup rehber öğretmen aracılığıyla Büyükşehir Belediyesi resmi internet sitesi üzerinden yapılıyor. Her bir başvuru kaydı tamamlandığında Büyükşehir Belediyesi tarafından başvuru yapan rehber öğretmene e-posta yollanacak. Başvuru işlemleri tamamlandıktan sonra başvuru süresi içiresinde yazılan mektup rehber öğretmenler tarafından İlçe Milli Eğitim Müdürlüklerine teslim edilecek.

Yarışmada ilk üç dereceye giren öğrenciler Büyükşehir Belediyesi tarafından Kudüs ve ya Balkan ülkeleri seyahati ile ödüllendirilecek. Ayrıca dereceye girenlere nakdi ücret verilecek.
Kaynak: İHA