Kale Çanakkale Bisiklet Festivali'ne Doğru

Kale Çanakkale Bisiklet Festivali koordinasyon toplantısı yapıldı.

"Troya'dan Anadolu'ya Tarihin İzinde Sürüyoruz" temasıyla 24-25 Mart tarihlerinde gerçekleştirilecek Kale Çanakkale Bisiklet Festivali hazırlıkları kapsamında koordinasyon toplantısı düzenlendi.

Çanakkale Vali Yardımcısı Turan Yılmaz başkanlığında yapılan toplantıda, GTP Turizm Yönetim Kurulu Başkanı Armağan Aydeğer ve Ahmet Çelik, bisiklet turu güzergahı, bisiklet fuarı ve yapılacak faaliyetlerle ilgili bilgi aktardı.

Troya ve Gelibolu parkurlarından oluşan 122 kilometrelik bisiklet festivalinde, bisikletçiler 113 tarihi ve turistik noktadan geçiş yapacak. Festivale 5 bin bisikletli sporcunun katılması bekleniyor.

Toplantıya Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi (ÇOMÜ) Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Ahmet Erdem, Genel Sekreter Yardımcısı Mehmet Kıllıoğlu, Spor Bilimleri Fakültesi Dekan Vekili Prof. Dr. Hürmüz Koç ve Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. Gülçin Gözaydın, Turizm Fakültesi Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. Sinan Gökdemir, Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Koordinatörü Uzman Suphi Tüfekçi de katıldı.

Kaynak: AA