Havza Belediye Başkanı Murat İkiz'e Ödül

Belediye Başkanları Birliğince sosyal medya üzerinden düzenlenen oylama sonucu Havza Belediye Başkanı Murat İkiz, sağlık ve termal turizm alanında ödüle layık görüldü.

Havza Belediyesi'nden yapılan açıklamaya göre, Ankara MEB Şura Salonu'nda düzenlenen "1. Geleneksel Başkanlar Ödül Töreni"nde, 7 coğrafi bölgeden seçilen büyükşehir, il, büyükşehir ilçe, ilçe ve belediye başkanına ödülleri verildi.

Türkiye'nin "En Beğenilen Belediye Başkanları" oylamasında İkiz, sağlık ve termal turizm alanında "Termal Fizik Tedavi Hastanesi" projesi ile ödüle layık görüldü.

İkiz ödülünü, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve İstanbul Milletvekili Güldal Akşit’in elinden aldı.

İkiz, ilki düzenlenen Türkiye'nin "En Beğenilen Belediye Başkanları" yarışmasında ödül almasının kendisi için ayrıca bir önemi olduğunu belirterek, "Oyları ile bizi bu ödüle layık gören herkese teşekkür ediyorum. Alınan bu ödül sadece benim değil değerli Havzalı hemşehrilerimizindir. İnşallah bundan önce olduğu gibi bundan sonra da ilçemize hizmet etmek için çalışmalarımıza ara vermeden devam edeceğiz. Bu gecenin hazırlanmasında emeği gecen herkese teşekkür ediyorum." ifadesinde bulundu.

Kaynak: AA