Didim Şoförler Odası Başkan Adayı Sorunları Üyelerle Buluştu

Didim Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkan adayı Savaş Cengiz, oda üyeleriyle düzenlenen toplantıda bir araya geldi.

Didim Şoförler Odası Başkan Adayı Sorunları Üyelerle Buluştu
Didim Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkan adayı Savaş Cengiz, oda üyeleriyle bir araya geldi. Altınkum’da bulunan Türkiye şoförler ve otomobilciler federasyonu otelinde gerçekleşen toplantıya çok sayıda üye katıldı.

Toplantıda ilk olarak kendini tanıtan Başkan adayı Savaş Cengiz daha sonra yönetim ve denetim kurulu üyelerini tanıttı. Cengiz seçim çalışmalarına uzun süredir yaptıklarını ve artık sahada olduklarını belirterek “Biz mevcut oda yönetimini kötülemeden çalışmalarımızı yürütüyoruz. Bu zamana kadar yaptıkları çalışmalardan dolayı da teşekkür ederiz. Süreç içerisinde iyi yada kötü yönetmişlerdir onu takdir etmek bizim işimiz değil. Biz Sorunları çözen bir anlayışla yönetime talibiz. Hepimiz aynı mesleği yapıyoruz. İçimizde dolmuşcu, taksici, servis şoförleri ve yük taşımacılığı yapan bir çok arkadaşımız var. Hepsinin farklı sorunları var. Bunun dışında değişik dönemlerde yönetmelikler yayınlanıyor. Bunlara da uymak zorundayız. Aydın Büyükşehir belediye bünyesinde UKME birimi var; bunlarında kuralları var. Bunları da uyacağız. Yani bir çok yerden denetleniyoruz. Bu kadar aktif olan bir sektörde sorunların çözümü ve sizlerin sesini duyurmak için bu yola çıktık” dedi.



Cengiz, konuşmasında bazı projelerinden de bahsederek “Eğer seçilirsek oda olarak kendi bünyemizde olmasa da bir çekiciyle anlaşacağız. Ayrıca oda üyelerimize yardım ve destek amaçlı bir fon kuracağız. Üyelerimize akaryakıt anlamında bir nebze katkı sunmak için akaryakıt firmalarından anlaşma yaparak indirim isteyeceğiz ve odamızın vereceği kartla indirimden yararlanılacak. Aydın BŞB’ye bağlı UKME’de harç ödemeleri için Aydın’a gidiyoruz. Didim’de bunun bir vezne yada ödeme noktası açılması konusunda başvurular yapacağız. Taksi duraklarının güzelleştirilmesi noktasında adımlar atacağız. Şoför esnafımızın kılık kıyafet konusunda hassas olmaları konusunda adımlar atıp gerekirse eğitimler düzenleyeceğiz. Seçimden seçime değil her zaman sizleri ziyaret edip istişare toplantıları düzenleyeceğiz.”dedi.

Cengiz’in konuşmasının ardından toplantıya katılanlar fikir ve önerilerini sunarak, Cengiz’e destek mesajları verdiler.
Kaynak: İHA