AŞO Başkan Adayı Aşık, Projelerini Anlattı

Ardahan Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkan adayı Tayfun Aşık, oluşturduğu yönetimle birlikte düzenlediği toplantıda Basınla bir araya geldi. Sorunları çözen bir anlayış ile yönetime talip olduklarını söyleyen Aşık, projelerini anlattı.

AŞO Başkan Adayı Aşık, Projelerini Anlattı
Uzun hazırlık sürecinin ardından yönetim kurulu üyeleri ile artık sahada olduklarını söyleyen Aşık, aktif bir sektörde faaliyet gösteren üyelerinin farklı sorunlarını duyurmak ve çözmek için yola çıktıklarını ifade ederek, ’’Biz mevcut yönetimi kötülemeden çalışmalarımızı yürütüyoruz. Sorunları çözen bir anlayışla yönetime talibiz. İçimizde dolmuşcu, taksici, servis şoförleri ve yük taşımacılığı yapan bir çok arkadaşımız var. Hepsinin farklı sorunları var. Farklı yönetmelikler ile her yerden denetleniyoruz. Tüm bunlara uyacağız. Bu kadar aktif olan bir sektörde sorunların çözümünü bulmak ve sizlerin sesini duyurmak için bu yola çıktık’’ dedi.

Aşık, ’Yolumuz belli’, ilkeli, çalışkan ve dürüst sloganıyla yola çıktıklarını söyleyerek, seçimlerin şoför esnafı için hayırlı olmasını temenni ettiğini ifade etti.

Kaynak: İHA