AK Parti Milletvekili Özdağ, Sarıgöl'de

AK Parti Manisa Milletvekili Selçuk Özdağ, ziyaret ettiği Manisa'nın Sarıgöl ilçesinde ziyaretlerde bulundu.

Şeydavutlar Mahallesini ziyaret eden milletvekili Özdağ, mahalle sakinleriyle bir araya gelip sıkıntılarını dinledi.

Mahallede Ertuğrul ve Eşe Gürsoy çiftinin düğününe de katılarak genç çifte mutluluklar dileyen Özdağ, bir ceviz fidanı hediye ederek, "Evliliğiniz de bu ceviz ağacı gibi uzun ömürlü olsun." dedi.

Özdağ, burada gazetecilere yaptığı açıklamada, çiftçilikle uğraşan vatandaşlara 500 ceviz fidanı dağıldığını söyledi.

Sulu tarıma geçmek için çalışmalarının devam ettiğini belirten Özdağ, "Bu sene Manisa'da Ahmetli-Kelebek Barajı ve Akhisar Barajı bitiyor. Ayrıca Selendi ve Gördes barajlarında çalışmalar devam etmekte. Sulu tarıma geçmek için 46 gölet yapılmakta.13 tanesi Demirci'de, geri kalanı Yunt Dağları'nda, Sarıgöl'de, Alaşehir'de. Biz buralarda alternatif tarıma geçmek istiyoruz. İzmir'in içme suyunun yüzde 40'ı Manisa'dan devasa borularla gönderilmekte. Manisa olarak üzüm, kiraz ve zeytinde bol olan bir iliz. Üzümde, kirazda ve zeytinde 1 milyar dolar ürünümüz var." dedi.

Mahallede çocuklara da kitap dağıtan Özdağ, "Her zaman nerede olursanız olun mutlaka kitap okuyun. Dağda olsun, şehirde olsun mutlaka okuyun" tavsiyesinde bulundu.

Özdağ'a ziyaretinde AK Parti Sarıgöl İlçe Başkanı Erdoğan Büyükdinç, Gençlik Kolları Başkanı Cavit Batuk, Kadın Kolları Başkanı Fergül Tatar da eşlik etti.

Kaynak: AA