MHP İlçe Başkanından Cumhurbaşkanına Teşekkür

Muş’un Malazgirt ilçesi Milliyetçi Hareket partisi (MHP) İlçe Başkanı Yıldırım Tutar, Sultan Alparslan diyarına sahip çıktığı için Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Malazgirt için sayısız hizmetler yapan Malazgirt kayyumuna teşekkür ettiğini belirtti.

MHP İlçe Başkanından Cumhurbaşkanına Teşekkür
Başkan Tutar yaptığı açıklamada, MHP ilçe teşkilatı olarak Cumhurbaşkanımıza minnettar olduklarını söyledi.

Başkan Tutar, ”Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Dr. Devlet Bahçeli’nin kurdukları ’Cumhur ittifakı’ ilçemizde Alparslan’ın torunlarına çok büyük bir mutluluk yaşatmıştır. Yıllarca sahipsiz kalan tarihi ilçemize sahip çıkan ve ’Malazgirt bizim atalarımızın toprağıdır’ diyerek ilçemize sahip çıkan ve ilçemizin yeniden yapılanması için gerekli tüm mercilere talimatlar veren Cumhurbaşkanımıza MHP ilçe teşkilatı olarak, Sultan Alparslan’ın torunları olarak çok teşekkürlerimizi sunuyoruz. Cumhurbaşkanımızın sayesinde ilçemizde Tarihi Milli Park kurulacak ve aynı Çanakkale gibi ilçemize sayısız ziyaretçi gelecek. Buda ilçemizde yaşayan her kes için çok memnuniyet verici bir olay oldu. İlçemiz yıllarca boynu bükük kaldı, artık şahlanma zamanı geldi" dedi.



"Kayyum başkanımıza çok teşekkürler"

İlçeye kayyum olarak atandığı günden beri ilçede sayısız hizmetler sunan ilçe Kaymakam Soner Kırlı’ya da teşekkür eden Başkan Tutar, "Kayyum belediyemiz geceli gündüzlü çalışmalarıyla ilçe merkezini çöpten temizledi. Mahalle aralarında da çöp toplama çalışmaları sabahlara kadar devam ediyor. Oy kaygısı olmayan, tamamıyla halkına hizmet için çalışan Malazgirt Belediye Başkan Vekilimiz Soner Kırlı’nın gayretli çalışmalarından dolayı kendisine MHP ilçe teşkilatı olarak teşekkür etmek istiyorum. Belediye Başkan Vekilimizin yaptıkları hizmetleri saymakla bitiremeyiz. Belediye Başkan Vekillimizin başarılı çalışmalarını takdir ediyor, başarılarının devamı diliyorum" dedi.



"Şehit koruculara Allah rahmet etsin"

Başkan Tutar, ”Ben emekli olmuş eski bir güvenlik korcusu olarak Siirt’te terör örgütü PKK mensuplarınca düzenlenen saldırıda şehit olan 6 güvenlik korucumuza Allah’tan rahmet diliyorum. Yine aynı saldırıda yaralanan 3 güvenlik korucusu ve 4 askerimize de acil şifalar diliyorum”dedi.

Kaynak: İHA