Malazgirt Belediyesinden 'Hoş Geldin Bebek' Projesi

Muş’un Malazgirt ilçesinde bebek sahibi olan ailelere yönelik “Hoş geldin Bebek” projesi başlatan Malazgirt Belediyesi, ailelere bazı ihtiyaçlarının karşılandığı bir set hediye ediyor.

Malazgirt Belediyesinden 'Hoş Geldin Bebek' Projesi
“Sosyal Belediyecilik” anlayışıyla hareket eden Malazgirt Belediyesi, yaşamın her alanında kolaylık sağlayacak farklı projeler üretmeye devam ediyor. Bunlardan en yenisi ise Malazgirt’te bebek sahibi olan ailelere yönelik “Hoş geldin Bebek” projesi. Doğum yapan annelere, içerisinde yeni doğan bebeğin ihtiyaç duyacağı giyim, bakım ve temizlik maddelerinin yer aldığı bebek çantası hediye ediliyor. Malazgirt Belediyesi’nin hoş geldin bebek paketinin içinde çıtçıtlı atlet, ikili bebek takımı, taşıma çantası, biberon, bebek şampuanı, ıslak mendil, alt açma takımı, dijital ateş ölçer, bebek battaniyesi, bebek bakım ve taşıma çantası (ikili), beşli zıbın takımı, patik ve bebek yemek önlüğü var.

“Vatandaşımızın her zaman yanındayız”

Malazgirtli ailelerin sevincinde de üzüntüsünde de yanlarında olduklarını belirten Malazgirt Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Soner Kırlı, “Bu mutlu günlerinde anne ve babaların mutluluğuna ortak olmak ve ufak da olsa bir katkıda bulunmak istedik. İlçemizde dünyaya gelen bebeklerimizin, ilk günlerinde ihtiyaçlarını karşılayacak seti annelerimize hediye ediyoruz. Hayatın her alanında, yaşamın her evresinde vatandaşlarımızın yanında oluyoruz” diye konuştu.

Kaynak: İHA