Kaman Devlet Hastanesinde Teknik Sistem Ağı Genişletiliyor

Kaman Devlet Hastanesi teknik sistem açısından genişletiliyor. Hastanede Rutin biyokimya testleri yanında hormon analizleri, basit hematolojik testler, gaita ve idrar analizleri, kan gazı analizleri yapılabilecek.

Kaman Devlet Hastanesinde Teknik Sistem Ağı Genişletiliyor
Hastaneye kurulan sistemle ilgili açıklamada bulunan Biyokimya uzmanı Serkan Kral, dermatolojik testler yanında idrar analizlerinin de ilçe de yapılabildiğini değişecek cihazlarla da İlçe Devlet Hastanesinde eksiklerin kalmayacağını söyledi.



Kaman Devlet Hastanesinin teknolojik cihazlarla donatılmasının bölge halkı için gelişim ve değişim adına önemli olduğunu bildiren Hastane Başhekimi Süleyman Ersoy ise açıklamasında, "Hastanemizi son teknolojik cihazlara kavuşturduk. Bizde bölge halkına daha güvenilir daha doğru test sonuçları vermenin mutuluğunu yaşıyoruz. Gerek eski yöneticilerimiz gerekse şuan görevde olan yöneticilerimize teşekkür ederiz"dedi.

Kaman Devlet Hastanesi Hormon cihazı gelmeden önce hastalar laboratuar sonuçları için birkaç gün beklerken teknik cihazların gelmesiyle birlikte sonuçları aynı gün alabiliyor.
Kaynak: İHA