Grup Genç'ten 25. Yıla Özel Albüm

Ezgileriyle bir döneme şahitlik eden, Murat Polat, Mahir Arslan ve İzzet Okumuş'tan oluşan Grup Genç, klasikleşmiş eserlerini yeni müzik altyapılarıyla hazırladı.

Kariyerlerinde 25 yılı geride bırakan Grup Genç, klasikleşmiş eserleri için yeniden stüdyoya girerek "Yılların Ardından" albümünü sevenleriyle buluşturdu.

Eserleri 2 CD halinde yeni müzik altyapılarıyla hazırlayan grubun, 25. yıl için hazırladığı "Birlikte" isimli özel bestelerinin klibi de dijital mecralarda yayınlandı.

Ezgileriyle bir döneme şahitlik eden Murat Polat, Mahir Arslan ve İzzet Okumuş'tan oluşan Grup Genç, 7. albümleri "Yılların Ardından" ile de takipçilerine umut ve mücadele ruhunu yansıtmayı amaçlıyor.

Albümün 25. yıl özel bestesi "Birlikte” adlı çalışmada ise savaş ve teröre karşı hep birlikte hareket edilmesi gerektiği vurgusu yapılıyor.

GNC Müzik ve Yapım etiketiyle çıkan albümde ayrıca "Yolun Yolum", "Umuda Sözüm", "Özgürlük Türküsü", "Şehitler Ölmez", "Mescid-i Aksa", "Sabır Düştü", "Şehidan Ey", "Coşku", "Kan Toprağa Düşünce", "Örtü Uğruna", "Asra Ağit", "Kara Zulüm", "Yüreklere Yürüdük", "Slogan", "Ferman", "Kızıl Lale", "Çağırırsın", "Ardından", "Anadolu'dan Filistin'e", "Sevdaları Yaşamak" ve "Ölüm" isimli eserler yer alıyor.

Kaynak: AA