Gıda Tarım Ve Hayvancılık Bakanı Fakıbaba, Burdur'a Geliyor

AK Parti Burdur Milletvekili Reşat Petek, Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanı Ahmet Eşref Fakıbaba'nın Burdur'a ziyarette bulunacağını bildirdi.

Milletvekili Petek, yaptığı yazılı açıklamada, ​26-29 Nisan 2018 tarihlerinde Burdur'da düzenlenecek Teke Yöresi 4. Canlı Hayvan, Hayvancılık, Tarım Teknolojileri ve Yem Fuarının 3. günü 28 Nisan'da Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanı Fakıbaba'nın Burdur'a ziyaret gerçekleştireceğini aktardı.

Bakan Fakıbaba'nın fuar ziyaretinin yanı sıra kentte bitkisel ve hayvansal üretim konusunda üreticilerin sektör temsilcileri ile bir değerlendirme toplantısı da yapmayı planladığını belirten Petek, şunları kaydetti:

"İlimiz önemli bir hayvansal üretim ve bunu destekleyen bir bitkisel üretim merkezidir. Bu vesile ile Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanımızı ilimizde ağırlamaktan memnuniyet duyacağız. Kendisine ilimizi tanıtma ve belli başlı taleplerimizi yerinden iletme fırsatı da bulacağız. Ekonomisinin temelini tarım ve hayvancılığın oluşturduğu bir il olarak bu ziyaretin ilimiz üreticileri için faydalı geçeceği umuyor ve bunun için gerekli hazırlıkların ilgili taraflarca şimdiden yapılacağını belirtiyorum."

Kaynak: AA