Enver Yılmaz Açıklaması 'Alt Yapıda Tarih Yazdık'

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz, göreve geldikleri günden bu yana büyük önem verdikleri alt yapıda ve içme suyunda adeta tarih yazdıklarını belirterek, “Günü kurtarmak için değil, geleceği inşa etmek için yatırımlarımızı sürdürüyoruz” dedi.

Enver Yılmaz Açıklaması 'Alt Yapıda Tarih Yazdık'
Ordu Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü (OSKİ) Genişletilmiş Koordinasyon Toplantısı, Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz başkanlığında gerçekleştirildi.

25.si düzenlenen toplantıya Başkan Enver Yılmaz ile birlikte Genel Sekreter Bülent Civelek, Genel Müdür Fatih Yürük, yönetim kurulu üyeleri, genel müdür yardımcıları, daire başkanları, şube müdürleri ve ilçe şefleri katıldı.

OSKİ Genel Müdürlüğü meclis toplantı salonunda yapılan koordinasyon toplantısında Başkan Yılmaz, 19 ilçede devam eden çalışmaları masaya yatırdı.

19 ilçede tamamlanan çalışmalarla ilgili bilgi veren OSKİ Genel Müdürü Fatih Yürük, “Bugüne kadar 39 adet su alma yapısı, 51 adet kaptaj ve kuyu, 113 adet içme suyu deposu, 20 adet içme suyu arıtma tesisi, 7 adet atık su arıtma tesisi, 210 km kanalizasyon hattı ve 2 bin 500 km içme suyu hattı çalışmasına ve 32 adet deponun bakım ve onarımına imza attık” dedi.



“İçme suyunda ve altyapıda tarih yazıldı”

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz, göreve geldikleri günden bu yana büyük önem verdikleri alt yapıda ve içme suyunda adeta tarih yazdıklarını ifade ederek, Ordu tarihinin en büyük altyapı seferberliği olan çalışmalar ile şehrin 19 ilçesinde adeta şantiye kurduklarını belirtti.

Başkan Enver Yılmaz, “Şu ana kadar planlanan çalışmaların yüzde 85’ini tamamladık. Günü kurtarmak için değil, geleceği inşa etmek için yatırımlarımızı sürdürüyoruz” diye konuştu.

Hayata geçirilen yatırımlar ile Ordu tarihinin en büyük altyapı ve su çalışmasına imza attıklarının altını çizen Başkan Yılmaz, “Biz bir ekibiz ve hepimiz aynı taraftayız. Kentimizin gelişimi ve kalkınması için halkımıza hizmet veriyoruz. Yaptığımız işin de ne denli önemli olduğunun farkındayız. Alt yapı ve içme suyuyla ilgili en olumsuz konuşulduğu dönemlerde dahi hedeflerimizin olduğunu ve o hedeflere ulaştığımızda kamuoyunun yapılanları takdir edeceğini söylemiştik ve bugün bunu görüyoruz. Geçmişte şikâyet hatlarımıza arızalarla ilgili bir günde yüzlerce arama geliyordu. Bugün ise bu sayı günde 10 ile 15’e düştü. Sizlere güveniyorum ve yapılanları da yakından takip ediyorum. Önemli çalışmalara imza atıyoruz. Ekibimizde yer alan tüm mesai arkadaşlarıma gönül dolusu sevgiler sunuyor, başarılı çalışmalarının devamını diliyorum” şeklinde konuştu.

Kaynak: İHA