Başkan Ataç Bilgilendirme Toplantılarına Devam Ediyor

Tepebaşı Belediye Başkanı Ahmet Ataç, Belde Evlerinde düzenlenen bilgilendirme toplantılarında kadınlarla bir araya gelerek, Tepebaşı Belediyesi’nin projelerini anlatmaya devam ediyor.

Başkan Ataç Bilgilendirme Toplantılarına Devam Ediyor
Düzenlenen bilgilendirme toplantısı son olarak Tepebaşı Belediyesi Çamlıca Belde Evi’nde gerçekleştirildi.

Başkan Ataç, toplantıya katılan kadınlara, belediyenin hayata geçirdiği projeleri anlattı. Toplantıya, Çamlıca Mahalle Muhtarı Savaş Hancı da katıldı.

Başkan Ataç, konuşmasına toplantıya yoğun ilgi gösteren kadınlara teşekkür ederek başladı.

Ataç, Çamlıca Belde Evi’nin kuruluşundan bahsederek, “Bir süredir bu toplantılarımızı sürdürüyoruz. Kadınlarımızın ilgisi gerçekten çok yüksek. Çamlıca Belde Evi, Fevzi Çakmak ve Batıkent Belde Evi’nin ardından 2003 yılında açtığımız 3’üncü Belde Evi’miz. Belde Evleri, artık sizin. Binalar küçük olabilir ama içinde insan varsa, o bina büyük bir bina olur. Çamlıca Mahallesi bizim için çok önemli. Elimizden geldiği kadar, ayırt etmeden hizmet etmeye gayret ediyoruz” ifadelerini kullandı.

Başkan Ataç, Tepebaşı Belediyesi’nin projelerinden de bahsederek, “Türkiye’nin hayran kaldığı projelerimiz var. Ankara’da bir konferansa katıldım, projelerimizi anlattım, tüm katılımcılar hayran kaldı. Tepebaşı, 1999’da küçük bir kasaba gibiydi ama bugün Türkiye’de neredeyse 30 ilden büyük bir ilçe haline geldi” şeklinde konuştu.

Toplantının sonunda Başkan Ataç, kadınların istek ve önerilerini dinleyerek gelen soruları yanıtladı. Başkan Ataç, kadınlardan gelen termik santral sorusu üzerine, kömürlü termik santralin zararlarından bahsetti. Ataç, “Bugün, Türkiye’de havası temiz 6 il var, biri de Eskişehir. Termik santralin yapıldığı yerlerde en çok şikayet kanser hastalığı. Çok şükür Eskişehir’in sağlığı yerinde, bunu bozmaya kimsenin hakkı yok. Var gücümüzle yaptırmamak için çabalıyoruz. Kırsaldaki herkesin çok büyük tepkisi var. Bizim de aynı tepkiyi göstermemiz gerek” diye belirtti.

Kömürlü termik santralin ardından Başkan Ataç, şeker fabrikalarının özelleştirilmesine ilişkin görüşlerini de dile getirerek; özelleştirmenin yanlış olduğunu, şeker fabrikalarının Türkiye için çok değerli olduğunu belirtti.

Öte yandan etkinlik, tüm katılımcılar ve Başkan Ataç ile çektirilen hatıra fotoğrafı ile son buldu.
Kaynak: İHA