Vali Demirtaş Açıklaması 'Tüm Çabamız Vatandaş Memnuniyetini Sağlamak İçin'

Adana Valisi Mahmut Demirtaş, vatandaşların sorunlarını çözmek için var güçleriyle çalıştıklarını söyledi.

Vali Demirtaş Açıklaması 'Tüm Çabamız Vatandaş Memnuniyetini Sağlamak İçin'
Vali Demirtaş, Sarıçam Mahallesi’ndeki inceleme gezisi ve vatandaş buluşmasına Sarıçam Kaymakamı Ali Murat Kayhan, kamu kurum ve kuruluşlarının temsilcileri, çevre mahallelerin muhtarları ve vatandaşlar katıldı.

Muhtar ve vatandaşların, ulaşım, eğitim, sağlık, alt ve üst yapı eksiklikleri gibi konulardaki taleplerinin karşılanması için kamu kurum ve kuruluşları ile yerel yönetimler nezdinde gerekli çalışmaların yapılacağını ve takipçisi olacağını belirten Vali Mahmut Demirtaş, tüm gaye ve çabalarının vatandaş memnuniyetini sağlamak olduğunu vurguladı.

Vatandaşlara hitap eden Vali Demirtaş, "Kentimizin yeni yatırımlarla buluşması ve siz değerli vatandaşlarımızın sorunlarını çözümlemek yolunda var gücümüzle çalışıyoruz” şeklinde konuştu.

Vali Demirtaş, 1 Nisan’da Adana’ya gelecek olan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı ağırlayacak olmaktan büyük bir mutluluk ve onur duyacaklarını belirterek, “Cumhurbaşkanımızın ziyareti vesilesiyle, kentimizin gelişip kalkınması, vatandaşlarımızın sorunlarının çözümü noktasında verdikleri destekten dolayı devletimize ve hükümetimize teşekkür ediyor, saygılarımı sunuyorum. Sizlerin bugün dile getirdiğiniz sorunların takipçisi olacağımızı bilmenizi istiyorum" diye konuştu.

Kaynak: İHA