Şahbaz'dan 'ATO'ya Sahip Çıkma' Çağrısı

Adana Ticaret Odası’nın (ATO) pazar günü yapılacak seçimleri öncesinde tüm üyelere çağrıda bulunan Başkan Adayı Mehmet Şahbaz, “Sandığa gidelim, kazanan Adana olsun” çağrısında bulundu.

Şahbaz'dan 'ATO'ya Sahip Çıkma' Çağrısı
ATO’da 4 yıl meclis üyesi, 4 yıl yönetim kurulu üyesi, 8 yıl da başkan vekili olarak görev yapan ve bu görevini halen sürdüren Mehmet Şahbaz, elde ettiği birikim ve deneyimlerini Adana’nın menfaati için kullanmak istediğini bildirdi.

Hayvancılık sektöründe Türkiye’nin 3’üncü büyük besi çiftliği ve beyaz eşya sektöründe 42 ili kapsayan uluslararası marka distribütörlüğünün yanı sıra plastik sektöründe de faaliyet gösteren Şahbazlar A.Ş Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Şahbaz, küçük yaşta girdiği ticaret yaşamında elde ettiği deneyimlerle göreve hazır olduğu mesajını verdi.

Adana Ticaret Odası (ATO) Yönetim Kurulu Başkan Adayı iş adamı Mehmet Şahbaz, tırnağı ile kazıyarak özel işinde sergilediği başarıyı ATO’da da sürdüreceğini belirterek, “Koltuk sevdam olsa şirketlerimdeki koltuklarda ömür boyu oturabilirim. Ama ben ticaret yaptığım, ekmeğini yediğim, suyunu içtiğim, sevdalısı olduğum kentime hizmet etme arzusundayım. Siyasi hiçbir beklentim bugüne kadar olmadı, bundan sonra da olmayacak. Gerek ATO üyeleri gerekse Adana kamuoyu bunu biliyor ve inanıyor” dedi.

Koltukların gelip geçici olduğunu vurgulayan Mehmet Şahbaz, “Ben de Adana ticaret hayatında hayata geçireceğim projelerimle anılmak, koltuğumu devrederken tabiri yerindeyse iz bırakmak istiyorum. Başka da bir amacım yoktur” diye konuştu.

Şahbaz, Adana Ticaret Odası’nın vizyon ve misyonuna uygun hizmet ederek, bölgesel ve ulusal ekonomiye katkı sağlayacak biçimde, çağdaş standartlarda, hızlı, tarafsız ve güvenilir hizmet verme sözü ile yola çıktığını ifade etti.

Küreselleşen dünyada ticaret erbabının en önemli probleminin acımasız rekabet şartları olduğuna dikkati çeken Mehmet Şahbaz, bölgesel ve ulusal kalkınmanın temeli konumundaki ATO üyelerinin böyle bir ortamda ticaretin içinde büyümüş, idealist, tuttuğunu koparan, sözünü dinleten saygın bir yönetimin liderliğinde sıkıntılarını aşabileceğini ifade etti.



Yetki belgesi hatırlatması

Mehmet Şahbaz, 1 Nisan 2018 Pazar günü Meryem-Abdurrahim Gizer İlkokulu’nda gerçekleşecek olan seçimler öncesinde oy kullanacak üyelerin yanlarında mutlaka yetki belgelerini de bulundurmaları gerektiği hatırlatmasını yaparak, “Unutmayalım ki seçimler sandıkta kalır. Olgun, sakin ve demokratik bir ortamda geçeceğine inandığım bu seçimlerde kazanan Adana olacaktır" dedi.

Tüm üyeleri sandığa gitmeye davet eden Mehmet Şahbaz, "Eğer odamıza sahip çıkmazsak, şikayet etme hakkımız da olmaz. Seçimlerin ülkemize, bölgemize ve güzel Adanamıza hayırlara vesile olmasını diliyorum” diye konuştu.

Kaynak: İHA