Manisa'daki Bitlislilerden Şehitler İçin Hayır

Manisa Bitlisliler Kültür ve Dayanışma Derneği, öncelikle Afrin’deki Zeytin Dalı Harekatında olmak üzere vatan savunması için canını feda eden şehitler için Cuma Namazı öncesinde mevlit okuttu namaz çıkışında da hayır yaptı.

Manisa'daki Bitlislilerden Şehitler İçin Hayır
Hatuniye Camii’nde gerçekleşen programa Manisa Valisi Mustafa Hakan Güvençer, Manisa 1. Piyade Eğitim Tugay Komutanı Albay Güven Dere, Manisa Büyükşehir Belediye Başkanvekili Mehmet Güzgülü, Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, Yunusemre Belediye Başkan Yardımcısı İdris Avşar, MHP İl Başkanı Erkan Öztürk, Manisa Bitlisliler Kültür ve Dayanışma Derneği Başkanı ve Hemşehri Dernekleri Dönem Sözcüsü Cevdet Çiçek, oda başkanları, sivil toplum kuruluşu temsilcileri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Cuma Namazı öncesi tüm şehitler için Mevlid-i Şerif okutulurken, namaz sonrası ise pilav hayrı yapıldı.

Manisa Bitlisliler Kültür ve Dayanışma Derneği Başkanı Cevdet Çiçek, bütün şehitleri rahmetle andıklarını söyledi.

Türkiye’nin kritik bir bölgede olduğunu söyleyen Çiçek, “Hemen her gün şehitlerimizin haberlerini alıyoruz. Bu hafta Şehitleri Anma Haftası olduğu için dernek olarak burada bir Mevlidi Şerif okutup, hayır yapmak istedik. Biz doğusuyla, batısıyla, kuzeyle, güneyle bir ve beraber olursak bizi kimse dize getiremez” diye konuştu.

Kaynak: İHA